Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No já si to koupil a někam to hodlám dát, třeba vedle hmlovek jsou takový otvory tak možná tam, člověk si toho ani nevšimne. Hele, nevim jestli to funguje nebo ne, ale jsou tu možnosti, budto mi to zachrání auto X vyhodím 100. To já teda velmi ochotně risknu Nic horšího to udělat nemůže než přijdu o stovku a je tu šance že to pomůže, si říkám, bych musel být vyloženě blbej, abych to aspon nezkusil, jedna srážka mi stačila a to bylo mládě!
Jestli máš nějakej lepší tip, krom toho troubení, sem s tim.
Jestli máš nějakej lepší tip, krom toho troubení, sem s tim.
- Reklama
Netvrdím, že to nefunguje, ale určitě za jistých podmínek, který nikde nejsou popsaný. Chápu, že zvířatům může a asi i vadí ultrazvuk. Pochopil bych tedy oscilátor naladěnej na danou frekvenci, která se nemění, ale pokud to má bejt zívislý na proudění vzduchu, který, když pojedou lesem a pmalu, mi nikdo negarantuje, na teplotě a vlhkosti vzduchu, jestli mi to toho vlítne bordel, voda, zanese se to prachem....... ani to nezjistíte
Jde o to, že účinek není prokázanej a to není moje parketa
Druhá pravda je, že je to 100Kč, přišli jsem v životě o víc a do dobrýho pocitu člověk investuje často i víc.
Jde o to, že účinek není prokázanej a to není moje parketa
Druhá pravda je, že je to 100Kč, přišli jsem v životě o víc a do dobrýho pocitu člověk investuje často i víc.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Je to asi stejný, jako se prodávaj vysokofrekvenční odpuzovače komárů.... jeden jsem koupil na aukru na zkoušku za pár fufňů s účinností do 25 m2 v místností. Šli jsme spát a dorána jsem nedělal nic jinýho, než jsem honil komáry, asi ohluchli.... Nejlepší je Reid ve spray, nebo do zásuvky...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Oťasi Tys měl asi smůlu a natrefil na rodinku hluchejch komárů
No to záleží na typu komárů, Já třeba poslouchám trance, ale jiný by utek, někomu se zase líbí saporti a to bych utíkal zase já
Jasně bordel apod, neuhlídáš to a jelikož to neslyšíš, nemůžeš ani vědět, že to funguje, leda by před tebou jelo auto s osciloskopem Když pak trefím srnu, aspon si nebudu moct říct, že jsem proti tomu nic neudělal...
Jasně bordel apod, neuhlídáš to a jelikož to neslyšíš, nemůžeš ani vědět, že to funguje, leda by před tebou jelo auto s osciloskopem Když pak trefím srnu, aspon si nebudu moct říct, že jsem proti tomu nic neudělal...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
2 pueblo
jj, já jednoho zabil a při bližším ohledání jsem zjistil, že měl sluchátka a poslouchal walkmana...
jj, já jednoho zabil a při bližším ohledání jsem zjistil, že měl sluchátka a poslouchal walkmana...
Naposledy upravil(a) Oťas dne 09 led 2011, 22:57, celkem upraveno 2 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu... od této chvíle nic netrefíš.Werewolf píše:nebudu moct říct, že jsem proti tomu nic neudělal...
i když srny jsou úplně blbý.... tak doufej!....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Jezus, já nepíšu, že je to 100% funkční způsob, jak se vyhnout srně, ale je tu naděje (jak velká je předmětem diskutabilnosti), že je to účinné a alespoň pro tu naději, jsem ochoten za to to kilko dát
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, souhlasím, že kilo není taková položka a kdyby to mělo aspoň částečně pomoct, tak je to dobrý....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici