pirati silnic
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: pirati silnic
100%-ní souhlas.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Hlavně je vidět že to auto má moc rád,když to zadupnul,mohl počítat že to třeba neubrzdí a podívá se mu do kufru.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nad tím nepřemejšlí, vždyť říkal, že jich má víc...no tak jedo auto sem, jedno tam.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
No taky na to koukám! Mě ta "obhajoba" přijde asi tak, jako když se bavím s kamarádem motorkářem co má silnou zalehávačku o nešvarech motorek. Prostě on mi bude tvrdit že auta nekoukaj kolem sebe, že vjedou do silnice bez rozhlédnutí a pak motorka nabourá. Tak mi přijde i to že tady pomlouváte řidiče co dýl předjíždí (jako byl i přápad oného magora v superbu - paní to dýl trvalo a šup). Určitě jsou ty chujové co tam jedou stále a nedají se předjet...
beru to jak Oťas, 2222 jel jak čur...ák a nic ho neospravedlní
beru to jak Oťas, 2222 jel jak čur...ák a nic ho neospravedlní
definuj "bezduvodna jizda v levym pruhu"corsaczek píše:Na druhou stranu ale chápu částečně i jeho, že ho s...u lidi, co jedou bezdůvodně v levým pruhu - a že jich je požehnaně.
kdyz jedu 130, vpravo kolona tiraku, tak se z nejakyho magora fakt neposeru a kdyz na me zacne blikat, tak bych mu nejradsi hodil neco na auto... problem techle rycjliku je v tom, ze si svou prednost naprosto nesmyslne vynucuji, holt musi pockat az bude vpravo volno a pak mu uhnu
ja nemam problem s tim, ze uhnu rychlejsimu, ale serou me blbecci, co si mysli ze kvuli nim skocim do pangejtu hned, jak se mi objevi za prdeli
Bezduvodna jizda vlevo je, kdyzje vpravo volno.
Viz uryvek z toho clanku. Videl dlouhatanskou rovinku a 300m pred nim jelo auto, tak si prejel do leveho...
Na co kur.. někdo potřebuje na předjíždění smrdět v levym 300m předem???
Viz uryvek z toho clanku. Videl dlouhatanskou rovinku a 300m pred nim jelo auto, tak si prejel do leveho...
Na co kur.. někdo potřebuje na předjíždění smrdět v levym 300m předem???
Jináč já mám takovou svojí osobní definici bezdůvodné jídy vlevo...
Pokud jsem někoho předjel zprava, tak jel vlevo bezdůvodně, jinak bych ho zprava vzít prostě nemoh...
Pokud jsem někoho předjel zprava, tak jel vlevo bezdůvodně, jinak bych ho zprava vzít prostě nemoh...
To je snad lepší 3 metry před pomalejším autem udělat drsnou tuningářskou myšku ?