pirati silnic
- Reklama
Re: pirati silnic
a dvihlo alebo ne? naspäť som z Olomouca až po Kúty pod 150 nešiel okrem Podivína,tam vždy číhajú
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Nezvedalo.
Jen nad 150 se automaticky uděluje aktuálně velmi populární titul "Pirát silnic".
Jen nad 150 se automaticky uděluje aktuálně velmi populární titul "Pirát silnic".
Vypoved toho ridice co ho Trpišovský objížděl:
"Viděl jsem asi kilometr dlouhý rovný a přehledný úsek. Asi 300 metrů přede mnou jelo osobní auto, proto jsem pomalu přejel do levého rychlého pruhu a začal předjíždět," řekl o začátku incidentu deníku Právo řidič, který si přál zůstat v anonymitě.
To jsou přesně ty řidiči, co začínaj předjíždět úplně zbytečně nekolik set metrů předem a ideálně se u toho ani nekouknou do zrcátka a někomu to švihnou před čumák...
A
Podle něj se za jeho auto, v němž navíc vezl tříletého syna, nalepil Trpišovského mercedes. "Celkem brutálně mi jel asi tři vteřiny půl metru za zadkem, to už jsem dojížděl auto před sebou na nějakých osm metrů,"
Takže dojíždí auto a je od něj 8 metrů a najednou auto co jede za ním ho předjede zprava a dostane se před něj.
Tak ten manévr bych chtěl videt
Chlapík si prostě nepřizná, e je vlevo zbytečně...
"Viděl jsem asi kilometr dlouhý rovný a přehledný úsek. Asi 300 metrů přede mnou jelo osobní auto, proto jsem pomalu přejel do levého rychlého pruhu a začal předjíždět," řekl o začátku incidentu deníku Právo řidič, který si přál zůstat v anonymitě.
To jsou přesně ty řidiči, co začínaj předjíždět úplně zbytečně nekolik set metrů předem a ideálně se u toho ani nekouknou do zrcátka a někomu to švihnou před čumák...
A
Podle něj se za jeho auto, v němž navíc vezl tříletého syna, nalepil Trpišovského mercedes. "Celkem brutálně mi jel asi tři vteřiny půl metru za zadkem, to už jsem dojížděl auto před sebou na nějakých osm metrů,"
Takže dojíždí auto a je od něj 8 metrů a najednou auto co jede za ním ho předjede zprava a dostane se před něj.
Tak ten manévr bych chtěl videt
Chlapík si prostě nepřizná, e je vlevo zbytečně...
keď nad 150 je pirát tak cestou do Brna som bol jediný suchozemský červ a okolo mňa jedne pirát za druhým
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
x-father píše:Chlapík si prostě nepřizná, e je vlevo zbytečně...
Ale ani toto není důvodem k tomu, že ho předjedu a budu mu jak blbec brzdit před čumákem. Toto napadne opravdu jen chorou hlavu, což pan podnikatel asi bude. No jelikož má penízky, tak se ze všeho vyseká, popřípadě svalí vinu i na druhého tak, že sebe téměř očistí.
Promiň, ale omlouvat jakkoli, nebo zlehčovat takové chování je opravdu hloupost.
Jasně, vytroubím ho, vyblikám, ukážem si nějaké gesta, ale co je moc to je moc.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
libca: Já bych to nebral jako obhajobu toho blba T., ale poukázání na to, že se ten postižený také choval do určité míry bezohledně. Začít předjiždět někoho, kdo je 300 metrů přede mnou mi přijde jako zhovadilost. Zvlášť na tak frekventované dálnici. Samořejmě, že reagovat na takovéhle kloboukovské chování tímhle způsobem je totální vymatlanost.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby jel 10km v levým pruhu, tak to co proved Trpišovský je neomluvitelné.Tečka.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Oťas: ale to tady přece nikdo nezpochybňuje
Takové odhady musíš brát s nadhledem.. Každopádně souhlasím, že taky nemám rád, když potkám vlevo někoho kdo jede pomaleji, než ostatní. Né všichni mají ovšem silná auta (no silná.. 1.4 není nic moc ), popřípadě jezdí svižně. Takže dobrzdím a čekám než předjede, občas zablikám, když už se mi to zdá dlouho, zanadávám si v autě a jedu dál.
Jenže vidím tendenci svalovat vinu na poškozeného za to, že pomalejší chce někoho předjet, takže si to vlastně vše způsobil sám a to mi hlava nebere. A už vůbec ne, když podobnou věc ten idiot zopakoval pár kilometrů zpět. Tady je jasná odpověď. A to ta, že poškozeným je řidič, který naboural do bílého mercedesu a je jedno, jestli jel v rychlém pruhu 95, nebo 110Km/h. Ten je určený k předjíždění.
Oťas: přesně!
emvee: To nikdo neříká, ale jak píšu nahoře, už se tu řeší, jak a kolik jel poškozený a pomalu se to přesouvá na něj. Evidentně podnikatele neohrozil, nevjel mu přímo do cesty, pouze byl dojetý hodně rychle jedoucím autem.
Jenže vidím tendenci svalovat vinu na poškozeného za to, že pomalejší chce někoho předjet, takže si to vlastně vše způsobil sám a to mi hlava nebere. A už vůbec ne, když podobnou věc ten idiot zopakoval pár kilometrů zpět. Tady je jasná odpověď. A to ta, že poškozeným je řidič, který naboural do bílého mercedesu a je jedno, jestli jel v rychlém pruhu 95, nebo 110Km/h. Ten je určený k předjíždění.
Oťas: přesně!
emvee: To nikdo neříká, ale jak píšu nahoře, už se tu řeší, jak a kolik jel poškozený a pomalu se to přesouvá na něj. Evidentně podnikatele neohrozil, nevjel mu přímo do cesty, pouze byl dojetý hodně rychle jedoucím autem.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008