FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
Re: FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
Nevšiml jsem si, že by zpochybňoval podíl kohokoliv.. Jen souhlasil s Mikem, že řešit cokoliv 20 let po revoluci je zcestné. Asi se čekalo, až ty co mají největší podíly vymřou, baba holt měla smůlu.. A snad dost politiky na tomhle fóru. Bavme se tu o autech..
- Reklama
Mám respekt ke stáří, ale pohrdám přístupem lidí, kteří si myslí, že si zaslouží úctu a uznání jen díky tomu kolik jim je a neustále se tím ohání.Pepino_GH píše:Nevím kolik je tobě, ale trocha respektu k věku by vám, mladým neškodila . A to všeobecně..
A taky nesnáším zlehčování zločinů komunismu.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
corsaczek: šlo o reakci x-fathera na můj příspěvek ve vláknu "piráti silnic" kdy x-father napsal, že Polednová měla v té base umřít, na což potom reagoval misut a už to bylo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo to je přesně onoPepino_GH píše:... že řešit cokoliv 20 let po revoluci je zcestné. Asi se čekalo, až ty co mají největší podíly vymřou, baba holt měla smůlu.. A snad dost politiky na tomhle fóru. Bavme se tu o autech..
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Díky
Jo, každopádně tam měla chcípnout baba. I kdyby byl jedinej bolševik potrestanej, jako že jich přece jen bylo o pár víc, tak říkám ano.
Jo, každopádně tam měla chcípnout baba. I kdyby byl jedinej bolševik potrestanej, jako že jich přece jen bylo o pár víc, tak říkám ano.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ooo jeeee, a už je to tu zase
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
EDIT: samozrejme ma smysl resit to i 20 let po revoluci. Dokud to neni promlceny, coz komunisticky zlociny jestli se nepletu nejsou, tak je treba to resit.
2Pepino_GH: Já myslím, že misut poměrně jasně dával v souvislosti s Polednovou najevo něco ve stylu "kdoví jako to tenkrát v těch 50. letech bylo". Tohle mě může rozpálit do běla.
Samozřejmě, že je totální průser, že se řeší jen bába a až 20 let po převratu, tohle se mělo řešit stejně jako Němci vyřešili nácky po válce. V tomhle národě ten komunismus díky tomu, že jsme se s ním pořádně nevyrovnali bude ještě hodně dlouho. A to je v řiti.
Samozřejmě, že je totální průser, že se řeší jen bába a až 20 let po převratu, tohle se mělo řešit stejně jako Němci vyřešili nácky po válce. V tomhle národě ten komunismus díky tomu, že jsme se s ním pořádně nevyrovnali bude ještě hodně dlouho. A to je v řiti.