pirati silnic
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: pirati silnic
2corsaczek
Ale s jeho povahou, kdy ho vytočí každá kravina nemá co dělat za volantem. Když jeho vlastní otec mu říkal, že na svou agresivitu jednou dojede, tak na jeho slova došlo....
Ale s jeho povahou, kdy ho vytočí každá kravina nemá co dělat za volantem. Když jeho vlastní otec mu říkal, že na svou agresivitu jednou dojede, tak na jeho slova došlo....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Bohužel prdnout nervy mužou asi kdykoliv téměř každýmu z nás a pak jde o to jakou má v ruce zbraň - auto, revolver, motorovku... Takže eliminovat to úplně nejde. Ale musí se to jasně trestat. O řidiči Superbu radši nezačínejme, to byl totální magor, podle mě nesrovnatelnej s 2222. Ten asi chvíli myslel že hraje na plejstejšnu.
Oťas: samozřejmě souhlasim, ale jak to chceš řešit? Každy řidič 1x ročně psychotesty? Nic jinýho mi nenapadá.
Naprostej souhlas. Toto bylo mimo mísu, ale levojezdci me ser.... dost.
Argument rozbitého pravého pruhu a ze pry se tam neda jet je jen malokdy pravdivy. Ja pomerne bezne objizdim vpravo a tudiz vim jestli to tam drncalo, nebo ne.
Nedavno jsem takhle jednoho dojel. Jel cca 120. Ani po nekolika desitkach vterin neuhnul. Tak sem bliknul a nic. Tak sem zatroubil a nic. Tak jsem ho objelk zprava a on se urazil a zacal na me zezadu najizdet a zbesile me vyblikavat....
Argument rozbitého pravého pruhu a ze pry se tam neda jet je jen malokdy pravdivy. Ja pomerne bezne objizdim vpravo a tudiz vim jestli to tam drncalo, nebo ne.
Nedavno jsem takhle jednoho dojel. Jel cca 120. Ani po nekolika desitkach vterin neuhnul. Tak sem bliknul a nic. Tak sem zatroubil a nic. Tak jsem ho objelk zprava a on se urazil a zacal na me zezadu najizdet a zbesile me vyblikavat....
Tohle je přesny, jak si to napsal. Tohle mi dostavá, někdy nasrává, někdy výbuch smíchu.
Ohledně rozbitýho pravýho pruhu - je to nepříjemný, ale snad se tam dá na těch pár vteřin, než dotyčnýho předletím, uhnout, ne? To zvládne každej.
Ohledně rozbitýho pravýho pruhu - je to nepříjemný, ale snad se tam dá na těch pár vteřin, než dotyčnýho předletím, uhnout, ne? To zvládne každej.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, ale to by bylo zase mastění si kapec z úplatků.corsaczek píše: Každy řidič 1x ročně psychotesty? Nic jinýho mi nenapadá.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 04 led 2011, 22:41, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ano to už jsem psal.... je to o slušnosti...corsaczek píše: ale snad se tam dá na těch pár vteřin, než dotyčnýho předletím, uhnout, ne? To zvládne každej.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
tak to budte radi ze nejazdite smer Bratislava Trnava po tej uzasnej trojprudovke. Tam sa stale najde nejaky debil co ine min v strednom pruhu a kludne 90. A neuhne ani keby sa co stalo. A obcas pre istotu si prejde aj do laveho. A najradsej mam takych ktory ked sa neda predbiehat tak pojdu pomaly a brzdia osttnych a ked je krasny usek kde by som ho aj obehol tak odrazu prida.
Jestli maj ale auta se slabýma motorama tak to já ale zase chápu Když jsem jezdil fávem, do kopce jsem tlačil 80 a někdy to ani neudržel a když přišel kopec dolů, jasně že jsem to rozvalil, abych se trochu pohnul Nejhorší bylo, když jsem byl rozjetej do kopce, držim si tam kilo, ted mě někdo předjede, zpomalí na 80, já musim s ním, pak on přišlápně u jede, jenže já zase musim čekat až se kopec otočí dolů... No ted už mě to netrápí...
Naposledy sa mi páčilo keď som išiel k otcovi do Olomouca, nabehol som na dialnicu a valím si ho 130 a som jasne najpomalšie auto pozerám....kurva v ČR sa dvihlo na 150?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005