Ledky Can Bus
Re: Ledky Can Bus
diod jsem pár vyzkoušel a dost dráhých v tzv. tuning shopech ani jedna nefungovala nevim ale tyhle fungujou i když je dělaj třeba v číně je mi to jedno cena byla slušná a mě to stačí.
- Reklama
vnitřek celý a ty T10 ve předu,teď mi přijdou ještě na spz a rád bych vyměnil celý zadek.vlastně mimo mlhovek vše.
Dozadu do toho nepujdu. Jeste jsem nemenil ani jednu zarovku vzadu a na barve svetla nesejde. Navic to nema homologaci a nebudu nikoho pokouset.
Dnes díky Perymu namontovány LEDky na osvětlení SPZ a vypadá to super.
Jj, kdo nesvítí na RZ LEDkama, jako by nebyl.
...to led osvětlení RZ je naprosto zbytečné upoutávaní pozornosti policajtů. Na různý světýlka jsou vyloženě vysazení a tohle je <I>vina největší
Ale, strýcu, no tož ... člověk nesmí být furt tak předposranej. Jak asi cajt pozná že na RZ nesvítí normální, ale LED járovka? Bude mi to rozebírat a kontrolovat atest a tak? asi ne, co?
ne to dělat nebude, ale protože to září jako neon tak ho to jen upozorní na to že je potřeba ti pořádně zkontrolovat třeba povinnou výbavu - třeba Nechápu tyhle krávovinky, nač proboha vylepšovat osvětlení RZ ? Stejná kravinka jako svítící ventilky, osvětlení pedálů, o neonech na podvozku nemluvě. Už jsem asi fakt starej nebo co
No jestli je povinné svítit ventilkama, tak to si na mě určo brzy smlsnou.... Ovšem na RZ se svítit zřejmě musí. Mám tam LED v naději, že ubude jedna blbost o kterou se musím starat. Tedy že mě to přežije. Jinak pro bázlivé se dají koupit LED s teple bílým světlem jako mají žárovky, to pak policajty upozorní na co?
Já bych rád nahradil LEDkama komplet všechny járovky v zadu + blinkry z úplně stejného důvodu. Jediné co mne brzdí v rozletu je nedostatek technických dat pro porovnání klasiky s LEDkama. Myslím konkrétně světelně-technické parametry hlavně u LED. Otázkou zůstává co druhé kritérium. Tedy cena LEDkového ekvivalentu. Ta ale nemá smysl dokud nějaké nenajdu.
Já bych rád nahradil LEDkama komplet všechny járovky v zadu + blinkry z úplně stejného důvodu. Jediné co mne brzdí v rozletu je nedostatek technických dat pro porovnání klasiky s LEDkama. Myslím konkrétně světelně-technické parametry hlavně u LED. Otázkou zůstává co druhé kritérium. Tedy cena LEDkového ekvivalentu. Ta ale nemá smysl dokud nějaké nenajdu.