Dorobenie xenonovych svetlometov
Re: Dorobenie xenonovych svetlometov
takže se mi ale potvrzuje to, co jsem si od začátku myslel, že k ojeté astře která se prodává do cca. 200.000,- Kč je to nepřiměřená investice
- Reklama
Je to tak ja koupil astru 7/2009 za 200 000 už s takovou vybavou je lepší už to koupit komplet s co nejlepší vybavou ale to nepišu nic nového......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Pred nejakym casem jsem to mel nastudovany. Ted hodim jen co jsem nasel za 5 minut.Westler píše:Oba kompletne nastrojene xenon svetlomety za 10tis nove? No nevim teda kde. Plus vybojky k tomu.
K novemu autu stoji 26tis obyc a 36tis nataceci.
http://moto.allegro.pl/lampa-reflektor- ... 56821.html
x-father: to uz levneji vyjde ten 1 ks co maji na autokelly v akci (a se zarukou)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No oni maj za 4500 nenastrojeny repliky od Depa.
Helly tam maj o dost draz -13 tisic.
To co pises ty vypada jako jednotlive kusy.Napriklad za tech 6 tisic maj jen jeden pravej a pak jeden levej za 9 To budou nejaky vysteveny kusy, nebo tak neco.
Inac ten co sem sem hodil z Allegra byl priklad. Vychazi pres 6 tisic. Ale nehledal jsem. To byl treti odkaz na kterej sem narazil. Da se levnejc.
Helly tam maj o dost draz -13 tisic.
To co pises ty vypada jako jednotlive kusy.Napriklad za tech 6 tisic maj jen jeden pravej a pak jeden levej za 9 To budou nejaky vysteveny kusy, nebo tak neco.
Inac ten co sem sem hodil z Allegra byl priklad. Vychazi pres 6 tisic. Ale nehledal jsem. To byl treti odkaz na kterej sem narazil. Da se levnejc.
kde? beru hnedx-father píše:No nastrojene xenony sezenes tak za 10 tisic nove. Pouzite o malinko mene.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hledat u polaku. Zkus to procist. Ty tam nahore by jsi to mel blizko
ani u poláků nekoupíš nový nastrojený za 10
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
vojta píše:nerozsvítí se páč UEC vyhodnotí chybu, musí se programovat nehledě na 2 kabely který ti chybí ve svorkovnici
zvládl bys to předělat?
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Trochu to tu ozivivim.
Davam si trochu dohromady informace a mam poar dotazu. Esli budete nekdo vedet.
Zapalovace (igniter) sou od helly 5DD 008 319-10. Videl jsem nekde dost podobne svetle s oznacenim 5DD 008 319-50. Daj se taky pouzit? NA obrazku vedle tech cernych vypadaj trochu vetsi.
Ridici jednotka/civka je pro AHL i AFL stejna? Kdysi tu tusim Vojta psal, ze maj AFL jinou a ze se blbe shani, ale ja v souvislosti s timto nasel vzdy jen jednu jednotku a to Hella 5DV 008 290-00.
Nevite nekdo oznaceni cidla naklonu? Je jine pro caravan/hatchback/sedan...?
Naklon svetlometu ridi ta jednotka, nebo to je jen balast a k automaticke regulaci staci jen to cidlo (zvazuju neoriginalni balast jako nahradu zapalovace a civky hella)?
Musi se po zprovozneni automaticke regulace naklonu menit panel ovladacu svetel v interieru, nebo se da nejak puvodni regulace odpojit?
Davam si trochu dohromady informace a mam poar dotazu. Esli budete nekdo vedet.
Zapalovace (igniter) sou od helly 5DD 008 319-10. Videl jsem nekde dost podobne svetle s oznacenim 5DD 008 319-50. Daj se taky pouzit? NA obrazku vedle tech cernych vypadaj trochu vetsi.
Ridici jednotka/civka je pro AHL i AFL stejna? Kdysi tu tusim Vojta psal, ze maj AFL jinou a ze se blbe shani, ale ja v souvislosti s timto nasel vzdy jen jednu jednotku a to Hella 5DV 008 290-00.
Nevite nekdo oznaceni cidla naklonu? Je jine pro caravan/hatchback/sedan...?
Naklon svetlometu ridi ta jednotka, nebo to je jen balast a k automaticke regulaci staci jen to cidlo (zvazuju neoriginalni balast jako nahradu zapalovace a civky hella)?
Musi se po zprovozneni automaticke regulace naklonu menit panel ovladacu svetel v interieru, nebo se da nejak puvodni regulace odpojit?