Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011
Super zatacky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tak tam by som si aj ja rad zajazdil
Tak já svoje letní gumy ještě ani nemám, auto mám měsíc. A jelikož tvrdím, že pořádný gumy jsou základ, chci si koupit nějakou kvalitku a tak je určitě nebudu chtít "vodgumovat" na jedný cestě
Neuděláme klubovej výlet?
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
To CandyX: Krásne fotky s krásnym prostredím. A musím povedať, že máš aj skvelé auto .
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
No ale ta bila honda prvni v rade taky neni k zahozeni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to bych si ty zatacky dal spis na motorce Mnam mnam mnam
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
autami viete vsetci frajerovat ale skuste si to vysliapat na bike a zahrat sa na Giro
Kolo do GTC nenarvu a do alp na něm nedojedu
Jo, to su zaklad zakladov, maximalne spokojny (az na vydrz) som bol s Dunlop SportMaxxTT a Pirelli Pzero (obe sady 215/45) Toto leto chcem skusit 225/45 Cinturato P7 - slubujem si od nich aspon kapicku viac komfortu a o par tisic km dlhsiu vydrz.Werewolf píše:Tak já svoje letní gumy ještě ani nemám, auto mám měsíc. A jelikož tvrdím, že pořádný gumy jsou základ, chci si koupit nějakou kvalitku a tak je určitě nebudu chtít "vodgumovat" na jedný cestě
Problem investicie do kvalitnych (lepivych) gum je tom, ze o co viac drzia v zakrutach, tym viac sa to cloveku zalubi a tym castejsie si to dopraje. Realite, ze 300 rychlejsich km v serpentinach = 1mm dezenu, sa tazko vyhyba
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Werewolf píše:Kolo do GTC nenarvu a do alp na něm nedojedu
tak zacni trenovat