Dorobenie xenonovych svetlometov
Re: Dorobenie xenonovych svetlometov
ak jazdis dlhe trasy a v noci tak sa to oplati. Ak jazdis hlavne v meste tak je to uplne zbytocne.
- Reklama
Hombre_71: http://forums.tdiclub.com/showthread.php?p=953864
Na dalnici je to k nezaplaceni A bixenon na volny nocni ceste po vysocine
Na dalnici je to k nezaplaceni A bixenon na volny nocni ceste po vysocine
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
no dobře, xenony na autě jsou určitě super, ale na kolik celkem přijde to dodělání ? Jde mi o tu investici vzhledem k ceně ojetiny na kterou to dáváš. Připlatit si je k novému autu, to beru. Když si to rozhodne dodělat Vojta na svýho novýho sedánka, beru - má zdroje na levné díly, udělá si to sám.
rataj cca 600€, cize sa ti to oplati jedine ak najdes dobre naburane auto ktoreho majitel ti ich da a smiesnu cenu. Alebo ak ty naburas predok a vies to nejako urobit cez poistku.
No nastrojene xenony sezenes tak za 10 tisic nove. Pouzite o malinko mene. Plus cidlo naklonu, kabely a prace. Pak bys mel doresit ostriky svetlometu.
Stare svetlomety za neco malo prodas.
Do noveho auta to budes mit komplet za cca 30 tisic priplatku.
Nemluvil bych tedy o tom, ze se to nevyplati. Nevyplatilo by se to, kdyby prestavba vysla na vic.
Stare svetlomety za neco malo prodas.
Do noveho auta to budes mit komplet za cca 30 tisic priplatku.
Nemluvil bych tedy o tom, ze se to nevyplati. Nevyplatilo by se to, kdyby prestavba vysla na vic.
Ja je mam origo a mohu potvrdit mimo město super a ve městě normalka,no a nestaraš se o žarovky vybojky se ti nespalej a vypadaj na autě gut.....
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
ty asi myslis za kus, ja som daval cenu za nastrojene a za par.
Díky za vyčerpávající odpověď. O výměně neuvažuju, ale aspoň ty ostřiky bych řešit nemusel - ty mám
tak si usetril 4OO€
Oba kompletne nastrojene xenon svetlomety za 10tis nove? No nevim teda kde. Plus vybojky k tomu.
K novemu autu stoji 26tis obyc a 36tis nataceci.
K novemu autu stoji 26tis obyc a 36tis nataceci.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"