Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Geometrie za 5 minut ?! To je snad překlep ne ?
- Reklama
ne napojili na prístroje na veľkom displeji sa im ukázali hodnoty, boli celkom OK takže nebol oveľa čo nastavovať , vliezol pod to , nastavil čo treba, vyliezol a hotovo...zároveň robili aj otcovho Focusa , tam sa nastavujú obe nápravy , on trafil jamu takže to mal rozhodené, za 10 min vybavený
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
dneska probehlo luxováni Astřičky ale jak sem rychle začal tak sem musel přestat bo mladej začal kompletne kramovat opla před pumpu ach jooooo
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak ted to popis cesky nevim co se udalo u ty pumpy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
extra pro miloshe: že Šuplikovi začal synek vytahovat věci z auta zrovna když vysával auto
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
Chtel sem luxovat Astru ale malej kluk pritelkyne jel semnou a začal nosit všechno co našel v astře na chodnik,
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Se Supliku nediv kdyz mas v Astre takovej bodel. Uz se na to malej holt nemohl koukat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No tak som sa odhodlal dat clonu pred chladic nakolko jazdim len kratke trasy a astricka nie a nie sa zohriat po odskusani auticko zohriate po 5km na 70 stupnov a po 10 pekne na 89stupnov! A vobec to nie je vidno kedze som karton nastriekal na cierno:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
pepak také hodnoty mám aj bez clony
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
mne sa dnes niekto obsmietal okolo auta a pozeral aku ma vybavu. Zistil som to tak ze si niekto odhrnul sneh na bocnom okne