jojo to byl muj problem na technickepekki píše:problem je v tom, ze pokud mas origo tonovane bocni predni z vyroby (je na nich napsano 70%) tak bys tam uz nemel lepit zadnou folii. Jenom 100% pruhlednou (trebas kvuli bezpecnosti)Dalik píše:Kdybych někdy nechával tónovat skla svojeho HB, tak bych dal všude stejnej "odstín", takže maximum, co jde dát dopředu. U těch kombíků se mi to ale líbí, když je zadek klidně ještě tmavší, takže bych v tvém případě osobně volil tu druhou variantu. Mít tam tři barvy, to už se mi zdá moc...
takze dle tve teorie "dat vsude stejnej odstin" nemusis davat folie vubec zadne
Autofolie
Re: Autofolie
už není
- Reklama
Ja uz setrim na ASWF folie.cez kamarada za cca 95e co mi pride super cena aj s 5roc.zarukov a ukecam ho urcite aj nech uz da do folie aj stlpiky..ta strieborna tam veru nejde ee..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
technicka letos s uplatkem 1000kc v predu mam folie propustnost 50% vzadu 20%Gord píše:jojo to byl muj problem na technickepekki píše:problem je v tom, ze pokud mas origo tonovane bocni predni z vyroby (je na nich napsano 70%) tak bys tam uz nemel lepit zadnou folii. Jenom 100% pruhlednou (trebas kvuli bezpecnosti)Dalik píše:Kdybych někdy nechával tónovat skla svojeho HB, tak bych dal všude stejnej "odstín", takže maximum, co jde dát dopředu. U těch kombíků se mi to ale líbí, když je zadek klidně ještě tmavší, takže bych v tvém případě osobně volil tu druhou variantu. Mít tam tři barvy, to už se mi zdá moc...
takze dle tve teorie "dat vsude stejnej odstin" nemusis davat folie vubec zadne
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Dalik píše:Nic jsem si nepřiplácel, automaticky z výroby nic tónovaný není, ne?
mrkni na skla pokud tam mas vpravo dole jak je GM napsano 70% tak tonovana jsou
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Fakt čoveče (musel jsem se na to jít v pyžamu do garáže podívat ), je tam napsáno transp. 70 % min., takže to tak nejspíš budepekki píše:mrkni na skla pokud tam mas vpravo dole jak je GM napsano 70% tak tonovana jsou
Pán co mi lepil folie, tak mi na zadek ty úplně tmavý nedoporučil. Prý je za šera či deště blbě vidět ven a hlavně dětem to prý už nedělá dobře. Prý se cítí jako v tunelu a jak špatně vidí ven, tak o to víc zlobí. Nedělá to prý dětem dobře. Takže mám vzadu druhé od SUN-TEK a super. Nedával bych tmavší. Na těch bočních u kufru mám z výroby tu naprosto neprůhlednou a při bočním pohledu nepoznáš rozdíl. Vypadá to jako když je všude ta nejtmavší, ale ven je vidět krásně.
- P.R.O.CH.Y.
- Kontaktovat uživatele:
Dimi a procentuélně to máš kolik? Na fóliíh či atestech pod nima to musi byt napsane... Vepredu, vzadu, v kufru a zadni sklo...
Koukám kdo co nabízí a je toho tolik ze vybrat dobre je fakt orisek. Díky
Koukám kdo co nabízí a je toho tolik ze vybrat dobre je fakt orisek. Díky
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI (74 kW)
Přední dveře mám tonovaný od výroby (nesmí se již dát folie). Zadní dveře a páté dveře mám SUN-TEK tip ASWF20. Dělala mi to firma Trieste v Praze a přišlo to na tušim 2500Kč. Hotovo asi za hodinu. Štítky pad folii a certifikát je samozřejmost. Boční skla co jsou do kufru už jsem měl. Pokud by nebyly, tak bych na tyto dvě skla dal tu nejtmavší.