Zamrzlý motorek ostřikovačů
Zamrzlý motorek ostřikovačů
Ahoj lidi, pře tím než začlo mznout, tak jsem samozřejmě dal do náržky na ostřikovače nemrznoucí směs, ale neostřikobal jsem protože jsem moc nejezdil, ale během několika dnů mi zamrzla asi původní voda v motorku. Když chci ostřikovat, tak se motorek ani neozve, myslíte si, že je v háji nebo prostě počkat až rozmrzne? Případně mi někdo poraďte, kde ho mam hledat, pohledem není vidět a nechci kvůli tomu rozebrat půl auta, díky
- Reklama
- vojtavojta
Re: Zamrzlý motorek ostřikovačů
Pokud sis nevšimnul že je pod autem vytečená nemrznoucí směs (to by znamenalo že zamrzla a něco se roztrhlo), tak si myslím že stačí jenom rozmrazit a bude to OK
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
no to jsem si nevšiml, zkusím ještě doplnit a jestli to někde nepoteče, tak to bude snad dobrý.. jen aby to už rozmrzlovojtavojta píše:Pokud sis nevšimnul že je pod autem vytečená nemrznoucí směs (to by znamenalo že zamrzla a něco se roztrhlo), tak si myslím že stačí jenom rozmrazit a bude to OK
- vojtavojta
tady na Kladně +1°C a zatím nic
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
muze byt vadna pojistka!!!to se stalo dvakrat me a jeste k tomu kdy mi praskla tak nesli otevrit zadni pate dvere...
Opel Astra OPC
přesně jako píše sladas opc, .. pokud by nešly otevřít dveře od kufru tak je v háji jen pojistka.
skus si zajst na par hodin do nejakeho nakupneho centra s podzemnou garazou, tam byva nad nulou , snad to povoli
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
já měl teneto problém taky rozebral sem vse možné dělal sem to na chodniku bylo -10 celou nadržku s motorem se měl venku a ve finale to byla pojistka ach joooooooooooo.takže začni pojistkou
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
No hurá, tak to byla ta pojistka Díky za rady