TLMICE
Re: TLMICE
Pružiny nie, ale menil by som súčasne horné uloženia a prípadne dorazy.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
V podstate neviem či vôbec mám čo meniť, problem je že z dna na deň mi pri nerovnostiach niečo bucha na prednej náprave (môže byť aj stabilizačná kosť) no keď rpechádzam u domu mojej priateľky cez taký retardér tak vždy keď auto z neho zíde pri tom ako sa zhupne tak mi zavrzgaju predne tlmice...aspon sa mi to tak zda...no pri jazde auto nemá žiadne iné jazdné vlastnosti...musím keď tak skočit na test, môže to byť X vecí než tlmiče
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano, mne v týchto mrazoch takisto vŕzgajú predné tlmiče. Včera, keď bola teplota okolo 0, tak už to nebolo počuť. V lete som sa s tým vôbec nestretol, len teraz v zime.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
no šak práve že som s tlmičama nič nemal a ako začalo mrznut tak vrzgaju preto to až tak neriešim a počkám do jara čo bude...skočím na test , pozrem stabilizačné veci atd...preto sa len tak informujem
Mňa to takisto prekvapilo už minulú zimu, ale nemyslím si, žeby boli zlé tlmiče.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
no to dúfam , aj tak by bola blbosť že by začali vrzgat zo ďňa na deň ..ale trošku mi tam niečo aj búcha, no bude to asi stabilizačná tyč, pred rokom som menil len pravú lebo ľavú vtedy nemali a už som sa k tomu viac nevrátil
Při jízdě po někvalitních silnicích se mi zdá že ze zadu mi cosi tlumeně rachtá. Dle zkušeností tušíte co by to mohlo být? Tipuju nějaká gumová uložení, ale u čeho...
-
Jo to znam - plnej kufr b....lu.Werewolf píše:Při jízdě po někvalitních silnicích se mi zdá že ze zadu mi cosi tlumeně rachtá. Dle zkušeností tušíte co by to mohlo být? Tipuju nějaká gumová uložení, ale u čeho...
Já mám v kufru jen výbavu a to v takový těsný taštičce Leda pod rezervou vercajk... To je možný
to byl můj případWerewolf píše: Já mám v kufru jen výbavu a to v takový těsný taštičce Leda pod rezervou vercajk... To je možný
už není