Clona před chladič
Re: Clona před chladič
Takže je to v pohodě? Přiznám se, že sem to nikdy nesledoval, až ty si my vybičoval a teď si říkám, že ty ručičky maji vždycky ukazovat 90 a u mě je to skoro 100...
- Reklama
Oťas myslím že viacerí by sme ocenili keby si sem hodil nejaké foto. Mne sa ten nápad velmi pozdáva len si neviem predstaviť ako to tam máš uchytené. Skôr ako prejdem k výmene termostatu rád vyskúšam túto možnosť.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
jasně vrtule vpředu je jen pro léto, ale přesto se mně to moc nelíbí, kdyby se to dotýkalo něčeho co se může prakticky točit, jinak k tomu intercoleru 88kW ma teda jiný než 110kW?Oťas píše:2pmo
88kW Astra má intercoler po pravé straně svisle dolů vedle klimy. takže otvor jsem udělal cca 12x20cm... je to jen odhad.
Edit:
ještě jsem zapoměl dopsat, že s vrtulí chladiče to nemá co společného, protože se to dotýká jen přední vrtule a ta je od klimy.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
No původně jsem myslel, že něco zasunu mezi chladiče klimy a vody, ale tam se bohužel nedostanu.
Klimu dokud nespustíš, tak se ta vrtule nerozeběhne.
A jak velký má intercoler 110kW ...to netuším.
Klimu dokud nespustíš, tak se ta vrtule nerozeběhne.
A jak velký má intercoler 110kW ...to netuším.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jen tam něco zasuň, vystřihni díru pro intercoler, nezakrývej otvor pro sání vzduchu, ale ten je nad chladičema a testuj. (nic nepřidělávej) nemá to kam vypadnout ani na co se namotat, zespoda je kryt motoru. Pokud se ti to osvědčí, tak můžeš přemýšlet, jak to přidělat.prasky13 píše:Oťas myslím že viacerí by sme ocenili keby si sem hodil nejaké foto. Mne sa ten nápad velmi pozdáva len si neviem predstaviť ako to tam máš uchytené. Skôr ako prejdem k výmene termostatu rád vyskúšam túto možnosť.
Foto je fakt zbytečný, chtěl jsem to odpoledne nafotit, že nic z venku není vidět, ale byla už tma, když jsem jel, tak to nechám na jindy pokud bude zájem.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Dneska jsem byl v Praze a celou dobu jsem sledoval teplotu. Ta se pohybovala mezi 99 a 101°C. U benzínu naprosto v pořádku.corsaczek píše:Teda tady se to nějak rozjelo. Každopádně Oťasi je fajn, že jsi spokojenej a že si našel elegantní řešení.
Mimochodem kolik je teda vlastně optimální teplota u dieselu a u benzínu? Já dneska celkem jezdil a teplota se pohybovala tak kolem 97 - 99st. Není to nějak moc? Jo a to nemám lino na masce
Jo a taky bez lina a s pouhýma 77kW
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň je tu prča.... ...teda pro někoho...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Sranda musi byt i kdyby nafta zmrzla.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet