Clona před chladič
Re: Clona před chladič
Tak jsem na tom podobně. Do dubna jsem jezdil benzínem a od nafty se štítivě odtahoval, ale Zafira v benzínu a automatu by nás asi sežrala za živa a navíc jich na výběr moc není. Takže mám nafťáka, ale žádným fanatickým fanouškem dieselu jsem se nestal. Prostě to tak přišlo a momentálně mi to připadá ekonimičtější.
- Reklama
no ještě že jsme v pokecu tady ot neřešitOťas píše:Souhlas....
dneska nás asi moderátoři překousnou za OT.... ještě, že někde lyžujou....
Přesné. Leta jsem byl zapřísáhlím benzínákem a tvrdil ,že nafta patří do kamen a smál se tomu rachtání. Pak mi švagr dohodil Géčko v naftě a mě se to nelíbilo. Až při několikátém tankování a zjištění, že Chorvatsko dám v pohodě na jednu nádrž, jsem změnil názor. A další auto byla už má volba a ekonomika zvítězila. Přezto mi více voní benzín. Proto mám aspon motorku
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
96st. byl strop co jsem vysledoval do kopce a docela jsem mu dával forsáž po ubrání se to drželo těsně pod 90st., z kopců se to ještě oněco schladilo.Juray píše:měl jsem představu jako Oťas - něco těsně před chladič. Ikdyž těch 96° není to moc?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
určitě mě sežerete, ale já fakt netuším co vidíte na té OPC zkratce... ty auta jsou rychlý jen rovně, bohužel i v zatáčce...maťo píše:Ja sem zistil pri vašej debate že vôbec neviem do ktorej skupiny patrím, môj sen je astra opc a z rozumového hľadiska viem že chcem diesel kôli spotrebe a kôli manželke lebo 15- litrová spotreba by mi určite neprešla. Naj by bolo Opecéčko z spotrebou diesla
jakkoliv mám svoji astru rád, tak tohle auto není sporťák a nikdy nebude
Na 4. stránce se přestalo řešit, o čem tohle téma je. Teď je stránek 8 a jsou o ničem. Jindy jsou moderátoři nebo admini jak na jehlách a ohání se OT a mažou a mažou. Teď nic?
otas: nomoze pri zakryti masky dojst naopak k prehriatiu motora ? ten otvor tam na nieco asi je ? alebo sa to nejako uchladi ? ak sa nemylim dieselove auta maju pod motorom nejaky plech..ci nebude problem s odvodom tepl, voda v chladici by sa mala chladit naporovym vzduchom prave cez tu dieru v maske
otestoval si to ?
otestoval si to ?
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
pueblo:
asi sa este sankuju, a cela tema je rubrike : pokec ... tak kecame
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
...jasně, není nad dobrý pokec. Nakonec téma o papundeklu (či linoleu) před chladičem se k ničemu jinému nehodí
Tak teda jo, když budou ty vánoce, tak budu hodnejbacardi píše:pueblo: