Clona před chladič
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Clona před chladič
2oblhut
To zase tak tragicky neber, já to beru tak, že je to většinou z hecu a ze srandy a že když někdo opravdu potřebuje pomoc, tak se mu pomůže.... , někdo názorem, jiný zkušenností.
To zase tak tragicky neber, já to beru tak, že je to většinou z hecu a ze srandy a že když někdo opravdu potřebuje pomoc, tak se mu pomůže.... , někdo názorem, jiný zkušenností.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Ale já to neberu tragicky,navíc je vidět,že opravdu ve spoustě případů tady někdo někomu pomohl.Hecovat se musíme,to jo,měl jsem na mysli něco jinýho,ale asi každý ví.Já jsem tady moc rád,dozvěděl jsem se tady spoustu a spoustu věcí a poznal dokonce osobně několik skvělých lidí,který opět rád uvidím a další ještě určitě poznám.No vida kam Nám dospěla debata,která původně zněla:Clona před chladič
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
oblhut:ono na urazanie sa traba minimalne dvoch: ten co niekoho urazi a ten co sa urazi ,
a ked uz sa niekto znizi ktomu ze ma chce vyslove hrubo napadat, dokazem sa nad to povzniest a zasmiat sa nad nizkymi invektivami nejakeho polointeligenta co si riesi svoj osobny komplex tym ze sa navaze do kazdeho naokolo, na stastie sa to na tomto fore snad ani nestalo !!a vsetky tie prekaracky madzi priaznivcami pohonnych hmot beriem ciste ako srandu a v tomto duchu sa do diskusii na tuto temu aj zapajam
PS: ked budem chciet jazdit na traktore, tak si kupim traktor
a ked uz sa niekto znizi ktomu ze ma chce vyslove hrubo napadat, dokazem sa nad to povzniest a zasmiat sa nad nizkymi invektivami nejakeho polointeligenta co si riesi svoj osobny komplex tym ze sa navaze do kazdeho naokolo, na stastie sa to na tomto fore snad ani nestalo !!a vsetky tie prekaracky madzi priaznivcami pohonnych hmot beriem ciste ako srandu a v tomto duchu sa do diskusii na tuto temu aj zapajam
PS: ked budem chciet jazdit na traktore, tak si kupim traktor
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas....
dneska nás asi moderátoři překousnou za OT.... ještě, že někde lyžujou....
dneska nás asi moderátoři překousnou za OT.... ještě, že někde lyžujou....
Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2010, 15:30, celkem upraveno 1 x.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
oblhut:
a co autorske prava ????
he az teraz som si spomenul o com sa tu diskutovalo povodne
... no idem si skusit narvat do oci kontaktne sosovky... som v tom novy a nejak sa mi nedari
ked sa tu dlho neozvem som si vypichol oko
a co autorske prava ????
he az teraz som si spomenul o com sa tu diskutovalo povodne
... no idem si skusit narvat do oci kontaktne sosovky... som v tom novy a nejak sa mi nedari
ked sa tu dlho neozvem som si vypichol oko
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
Já musim říct, že na tomto foru jsem získal mraky informací, spoustu věcí jsem se dozvěděl a to je moc fajn.
A co je to to OT?
A co je to to OT?
OT je to na posledních asi 5ti stránkách (mimo téma) Taky jsem pro clonku před chladič a nevím čím by to mělo být ohyzdný když je až za maskou před chladičem. Nemyslím ty látkový dečky co se dávali na 120 na masku, měl jsem představu jako Oťas - něco těsně před chladič. Ikdyž těch 96° není to moc? Mám teda 1,7 ale přes 90° se mi to nevyhoupne ani v létě. Teď v těch mrazech mám 87° až v Žatci před firmou (25km) - dost zchladne jen topením a z kopců... Až uvidím foto asi taky něco vymyslím
Ja sem zistil pri vašej debate že vôbec neviem do ktorej skupiny patrím, môj sen je astra opc a z rozumového hľadiska viem že chcem diesel kôli spotrebe a kôli manželke lebo 15- litrová spotreba by mi určite neprešla. Naj by bolo Opecéčko z spotrebou diesla
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit