Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
Tak jasně, tady to nevyřešíme, ale být tebou tak jdu hledat toho jelimana co ti nabízel těch dvěstěpade
P.S. Ten krásnej OPC volant, CIM a ozdobné lišty nikdo kromě nás bláznů z fóra neocení
P.S. Ten krásnej OPC volant, CIM a ozdobné lišty nikdo kromě nás bláznů z fóra neocení
- Reklama
lišty na autě ještě nemám a opc volant nepočítám
ten jeliman si už koupil něco jiného
ten jeliman si už koupil něco jiného
hombre_71: Chtěl jsem napsat do 200 tisic...ale myslel jsem jako že by nákej človek za to dal 240 tisic.Kdyby to byl jak říkáš fanda a šel by po tomto modelu.Na trhu za 250 tisic seženeš nový auta a lidi si to spíš koupí i když tyto auta nejsou nák dobrý.Já si tedy myslím že s touto výbavou by to za 200 tisic ted momentalne prodal.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
rozhodl jsem se,že na to kašlu zaprvé bych 177kw motoru nevyužil stačí mi to co mám a navíc bych dvě auta tak rychle neprodal takže na jaře budu kupovat 18" kola opc line a opc přední nárazník
Dobre delas, sice jsi mohl mit barvu pro chlapa ale co uz, aspon si z tebe dal muzeme delat prdel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslím, že "177kW bych nevyužil" můžeš napsat jen proto, že si s ní nejezdil! Na to si člověk zvykne rychle Ale jinak máš recht, tvoje Astra je krásná a po vytunění to bude ještě lepší.
A pak uz ji za 240 prodas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já ji nehodlám tunit a už vůbec né prodávat pokud ji nastrojím jak je v plánu
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Red GTC 1.8 92 Kw by Samothe
To jako, že ženská by ho neuživila? nebo jak jsi to myslel?milosh píše:Barva pro zenskou ale motor pro chlapa, super
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF