Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
PepaS je prostě bůh
Už jsem (kvůli manuální klimě) uvažoval o dobastlení vnitří teploty z oranžových sedmisegmentovek, ale na tohle si počkám a stavím se do fronty zákazníků
Už jsem (kvůli manuální klimě) uvažoval o dobastlení vnitří teploty z oranžových sedmisegmentovek, ale na tohle si počkám a stavím se do fronty zákazníků
- Reklama
Dobrý už jsem to našel podržet settings a pak DVAKRÁT RYCHLE BC tlačítko. chvilku jsem jezdil a držela se kolem 80°
ja som dnes siel 50km s bc zapnutym a sledoval som coolant.pomerne stale cez 80st..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Zkouším vypozorovat jednu věc. Mám elektronickou klimu, nastavených 22°. Nastartuju a fouká to hodně mírně, až teprve po nějakém zahřátí to začne fučet (předpokládám, že je větrák utlumen pro rychlý ohřev vody). Zkouším vypozorovat kde je ta hranice Mám ale starosti co
Kdyby fučel hned po startu naplno tak na tebe bude fučet ledovej vzduch, takhle počká až bude motor ohřátej
PepaS to možno zakúpi aj Opel
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Jak jsou na tom naši vývojáři?
Pepo to co mas na tej fotke to je zatial to jedine co mas z tej Astry co si skladas? To mas este vela veci zohnat
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Kesi: funkci přátelského zobrazení teploty chladící kapaliny na GIDu/CIDu mohl OPEL vyřešit dávno – „stačí“ upravit firmware displejů. Bohužel upravovat FW displejů metodou zpětného inženýrství je dost šílené, takže zbývá jedině ta cesta nasazení štěnice
2 Pepino_GH: snaží se, chtěl bych to mít do jara hotové
2 Midzi: no, zatím mi ta Astra naštěstí nemusí jezdit , takže v pohodě. Ale jsou jistě tací, co si tu Astru skutečně poskládají , ale já to určitě nebudu
2 Pepino_GH: snaží se, chtěl bych to mít do jara hotové
2 Midzi: no, zatím mi ta Astra naštěstí nemusí jezdit , takže v pohodě. Ale jsou jistě tací, co si tu Astru skutečně poskládají , ale já to určitě nebudu