Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Mno, ja byl na house party asi 2x ale to neni hudba pro me, jako tanecni hudbu mam rad ale toto uz je moc, jak by rekla jedna byvala kolegyne - jako kdyz jede vlak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pračka o zeď Ale mám to rád
Diky zasnezenym silnicim si aspon trosku s Astrickou uzivame projizdeni zatacek lehkym smykem No tak max. co nam ESP dovoli Jen pritelkyne to nejak nemuze ustat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
kdysik bych ti dal palec nahoru v pubertě jsem pravidelně jezdil na czechtekky,ale teď holt asik stárnuOton píše:Astřička a manželka mě odvezly domů z výbornýho večírku!
http://www.youtube.com/watch?v=3p-QKqrKBRo
Včera namontována páčka tempomatu a naprogramováno.Dnes odskoušeno.Vše funguje kontrolka svítí
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
Tak ja som dnes namontoval ostrekovače svetlometov. A OPC Line 1 nárazník je kompletný! Síce krytky ostrekovačou ešte niesú vo farbe, ale na jar bude všetko ako má byť.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
JA ti nevim pane jak se mi u gecka libi opc styl tak u hacka nic moc, a tam maska teda vubec, neni nad original.
Ale je to tve auto
Ale je to tve auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Skoda ze ty OPC doplnky na ty barve moc nevyniknou. Ale jinak je to hezky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Mě se líbí hlavně ta maska