Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
super chlapi..rozplyvam sa nad citaniim
Naposledy upravil(a) silver dne 17 pro 2010, 20:43, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
tak toto je brutal napad pane!!! ako stale citam viac a viac vidiim ze si sikovny a urcite toto uzrie svetlo sveta...drziim vsetky palcePepaS píše:už delší čas pozoruji nářek uživatelů nad absencí teploměru chladící kapaliny… existuje jedno možná elegantní řešení: ti, kdož mají v autě displej GID / CID nechť si prosím nyní představí, že by stiskli nějaké tlačítko na volantu (v tuto chvíli není podstatné jaké, jde o princip) a na displeji by vyskočilo okno, které by zobrazilo aktuální teplotu chladící kapaliny, napětí palubní sítě, vnitřní teplotu ve voze (po doplnění snímače) atd.. Bohužel pouze v textové podobě, budík na displeji nenakreslím .
A co by to znamenalo? Pouze strčit do diagnostické zásuvky malou krabičku v ceně kolem 1000 Kč (+-). Ta krabička by v té diagnostické zásuvce musela zůstat, ale byla ba tak velká, aby se daly zavřít krytky. Samo že v případě nutnosti připojení diagnostiky by se krabička vytáhla.
Co byste tomu říkali?
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
kurňa,
tož estli toto dopadne dobře, tak to bude dost dobrý
tož estli toto dopadne dobře, tak to bude dost dobrý
Hele, vy tady furt tvrdíte, že si to nalistujete v menu, račte mě prozradit kde??? Mám GID a nikde v BC to nevidím, jsem slepý?
je to len v stadiu vyvoja..citaj pozorne.. ;DWerewolf píše:Hele, vy tady furt tvrdíte, že si to nalistujete v menu, račte mě prozradit kde??? Mám GID a nikde v BC to nevidím, jsem slepý?
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
toto nie je v stadiu vyvoja , ked vstupis do servisneho menu tak tam vidis teplotu chladiacej kvapaliny. Nie je nijako oznacena, nemas tam jednotky ani popis, proste ju musis intuitivne najst.
To co tu je v stadiu vyvoja je ta krabicka co by si zasunul do servisnej zasuvky a vycitavala by ti aktualnu teplotu.
To co tu je v stadiu vyvoja je ta krabicka co by si zasunul do servisnej zasuvky a vycitavala by ti aktualnu teplotu.
Můžete mě sem někdo hodit screen/foto?
Aha, takže ne v normálnim BC kde mám vzdálenost spotřeby apod., ale "servisní menu" když podržim settings tak to pípne (i když bych řek že dýl jak po 4s) a pak ještě musim zmáčknout tlačítko BC jak jsem se právě dočet jinde, já myslel že stačí jen ten settings. Zítra to testnu uvidíme Nějaká jiná podmínka pro vstup do toho menu? Jako např. nesmí tam být cd, musí auto stát nebo co já vim ještě co?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Jako např. nesmí tam být cd, musí auto stát nebo co já vim ještě co? - nie, za jazdy, na mieste, hocikedy, s CD v radiu alebo bez
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ano ano,myslel som to tak ze pepas pisal aby sme si predstavili ze stlacime tlacitko na volante.... =>toto je v stadiu vyvoja.dufam ze sa mu to podarii....zistujem ze par ludii je tu skoda,kludne mali robit priamo u opla a my ostatni by sme mali zivot jednoduchsiJohnyBA píše:toto nie je v stadiu vyvoja , ked vstupis do servisneho menu tak tam vidis teplotu chladiacej kvapaliny. Nie je nijako oznacena, nemas tam jednotky ani popis, proste ju musis intuitivne najst.
a ano funguje to kedykolvek ja to pozeram, aj za jazdy len tak pre zaujimavost
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007