no to by som bol rad. Dalo by sa aj dnes niekedy vecer?Midzi píše:tak ak chces tak si prid pozriet tu moju a ja ta preveziem aby si videl ze automat je super vec
Kupa Astry Caravan
Re: Kupa Astry Caravan
- Reklama
taz rimavskej vyzera v poho..az na tie km....je to 5 roc auto a ma 95tis ci kolko...napr moje bude mat teraz v marci 3roky a mam 137tis....
ja viem ze s autom sa beha raz menej a viac..ale v principe je to rozdiel aj tak...radsej ozaj zobrat niekoho so sebou a mat istotu..inak prajem vela stastia
ja viem ze s autom sa beha raz menej a viac..ale v principe je to rozdiel aj tak...radsej ozaj zobrat niekoho so sebou a mat istotu..inak prajem vela stastia
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Automat rozhodně doporučuji, kdo jednou zkusil už nechce jinak
Dakujem za vsetky rady a aj Midzimu za predvadzaciu jazdu a zaroven by som sa chcel opytat ci by niekto s diagnostikou alebo nejaky odbornik nezasiel somnou v sobotu al. nedelu do Rimavskej Soboty ju pozriet a pripadne ju definitivne kupit.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak by som nebyval na opacnom konci, tak by som v nedelu isiel. Mam to trochu od ruky.
Skus sa opytat este na SK opelclube, mozno sa niekto najde.
forum.opelclub.sk
Skus sa opytat este na SK opelclube, mozno sa niekto najde.
forum.opelclub.sk
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
pozeram ze ten 1vy inzerat uz neexistuje..tak co lencys mas ju ty???
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
no este nie, ale v sobotu alebo v nedelu sa stanem pravdepodobne jej majitelom. Prave zhanam ci by niekto nesiel somnou na nu pozriet. Inak dakujem za opytanie
keby som nesiel v piatok na Liptov nasvatbu a neostaval tak az do nedele tak by som siel. Op com by sme uz po ceste zohnali
zkusil jsem a díky nechcihombre_71 píše:Automat rozhodně doporučuji, kdo jednou zkusil už nechce jinak
takze nic neni iste a oni dali dole inzerat??? no teda to ti veria..uz len keby sa dakto nasiel a siel to checknut s tebou a ak bude ok tak ju ber a je!silver píše:pozeram ze ten 1vy inzerat uz neexistuje..tak co lencys mas ju ty???
drziim palce
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007