Proč nemáme taky nějakýho romanak v okolí? nebo nějakýho znáš?....milosh píše: romank je za rohem
AKCE-zimí servisní prohlídka za 99kč
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: AKCE-zimí servisní prohlídka za 99kč
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
No tak přestěhujem Romanak do Prahy a hned to budeš mít bliž
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Rovnou do Ústí, ale i s Práglem souhlasím.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
V Pardubicich je Denny, sice to je z Usti 200km ale kolikrat rocne potrebujes udelat velky servis? Ja u nej byl minuly rok s kazdym autem jednou a vsechno mam vcajku Sleva pro cleny je takze neni problem. Tudis co bys dal u opla navic sice das za palivo ale zase vim ze to mam udelany poradne
http://www.ase-dedic.com
http://www.ase-dedic.com
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no to určitě, Romana nedáme taky v té Praze nemusíte mít všechny a všechnodanielG píše:No tak přestěhujem Romanak do Prahy a hned to budeš mít bliž
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No tak aspoň na nějaký ten den v týdnu. Třeba od pondělí do čtvrtka.
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
kdyz jsem si vyzvedaval ostrikovace v renocaru v brně, tak jsem se ptal cloveka, co prijima auta do servisu, jak je to se zarukama u dovezenych aut...
samozrejme mi hned rekl, ze na tak stary auto uz zadna zaruka proti proreziveni neni a navic, ze u dovezenych aut je to strasnej problem, ze jim to nechcou uznavat (opel cr?), navic dodal, ze prave ted resi reklamaci brzdovych desticek na insignii, kterou renocar nekomu dovezl z nemecka, a ze ani tohle nehcou uznat
vrcholem vseho bylo, ze pri placeni kartou po me chteli nejaky procento z castky, jakoze se spolupodilim na zaplaceni poplatku za platbu, kterou by jinak musel celou zaplatuit renocar... kurnik vzdyt na nahradnich dilech maji tak 30 - 50 % marzi
samozrejme mi hned rekl, ze na tak stary auto uz zadna zaruka proti proreziveni neni a navic, ze u dovezenych aut je to strasnej problem, ze jim to nechcou uznavat (opel cr?), navic dodal, ze prave ted resi reklamaci brzdovych desticek na insignii, kterou renocar nekomu dovezl z nemecka, a ze ani tohle nehcou uznat
vrcholem vseho bylo, ze pri placeni kartou po me chteli nejaky procento z castky, jakoze se spolupodilim na zaplaceni poplatku za platbu, kterou by jinak musel celou zaplatuit renocar... kurnik vzdyt na nahradnich dilech maji tak 30 - 50 % marzi