OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
to gulate cidlo na palubke je senzor kvality vzduchu, teda mam automaticku klimu.
- Reklama
to gulate cidlo na palubke uprostred v sedmem reproduktoru je cidlo intenzity slunecniho svetla. Patri to digitalni klimacce.Midzi píše:to gulate cidlo na palubke je senzor kvality vzduchu, teda mam automaticku klimu.
Senzor kvality vzduchu bude nekde jinde - cekal bych ho nekde u sani vzduchu do kabiny.
no tak som sa zase nieco naucil, mne to takto vysvetlili
ident GZ
DDS mi asi funguje, kontrolka po stisknuti DDS tlacitka blika, ale nastesti zatim nemusela hlasit pokles tlaku v pneu
DDS mi asi funguje, kontrolka po stisknuti DDS tlacitka blika, ale nastesti zatim nemusela hlasit pokles tlaku v pneu
Naposledy upravil(a) dogee dne 11 pro 2010, 22:56, celkem upraveno 1 x.
Tak nevím co dělám špatně, ale denní svícení mi nefunguje. Mám variantu 5 v obou jednotkách. Je na aktivaci nějaký speciální postup?
Ja by som skusil to svietenie zrusit a potom znovu nahodit. Inak neviem.
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Tak se omlouvám za matení veřejnosti - ono to denní svícení funguje. Zmátlo mě to, že když je vypínač v pozici 0, světla svítí, ale nesvítí zelená kontrolka! V pozici AUTO kontrolka svítí podle úrovně venkovního světla (a přepíná se osvětlení palubky). Ve dne jsem světla neviděl, sedě za volantem s notebookem na kolenou. Trochu mě zklamalo, že teď nemůžu světla vypnout vůbec, přitom by to bylo možné, když mám čtyřpolohový přepínač...
když máš denní svícení, spínač v poloze auto, nastartuješ motor, tak světla svítí - když dáš do polohy "0" tak stále svítí - ale po určité době (x sekund) se vypnou
aspoň u mě
aspoň u mě
Ja jakmile to dam do jine polohy nez auto tak sice sviti ale po znovunastartovani mi uz automaticky sviceni nefunguje a je nutne odpojit baterku aby se to zase aktivovalo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet