Přimrzání dveří
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přimrzání dveří
Čus!Mám takovej probém!V těch mrazech mi přimrzávají dveře a kliky!Jsem kolikrát rád že se dostanu do auta!S eFkovou astrou to bylo bez problému ale u Háčka mě to zlobí!Máte taky někdo stejnej problém?A pokud jo ,tak jestli neznáte nějaký přípravek proti tomu!Díkec Oton
- Reklama
Re: Přimrzání dveří
silikónový olej ve spreji jasná volba a pak než dveře otevřeš tak na ně nejdřív lehce zatlač
jj silikonový olej to je to pravé.je ale potřeba stříknout jak tu venkovní gumu co kryje horní část dveří tak i tu vnitřní.a taky si stříkni víčko od nádrže to už mě taky potrápilo,je tam taky guma která může přimrznout
Opel Astra H Cosmo 1,8 16V Hatchback (4/2004),polokůže,OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
diky moc!
Neni bezpečnější jelení lůj? Nemůže silikon poškodit to těsnění? Nechci strašit, jen se ptám
No pokud to nenatres WD 40, ktera prej nedela dobre gomovym tesnenim a gume jako takove tak je to snad jedno ne ? Aspon doufam. Ja na to koupil v hobbycar.cz spesl silikonovy olej i s houbickou staci jen "banku" otocit a uz to houbickou rovnou roztiram. Auto sem pres den umyl (nemrzlo) a vecer prislo -8 stupnu a do auta sem se druhy den rano dostal uplne v pohode. Ale bal jsem se
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Na ošetření gumy se doporučuje použít silikonovou pastu . Je lepší než sprej .
http://www.tsnova.cz/p52359-silikonova- ... ktro-30ml/
http://www.tsnova.cz/p52359-silikonova- ... ktro-30ml/
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,