Red GTC Z18XE by Samothe
- Reklama
Re: Red GTC 1.8 16V Z18XE by Samothe
do 200t to se mi zas zdá málo,ale když jsem prohledával na netu inzerce tak jsem byl překvapen když jsem narazil na dvě 1.6 téměř v základě za 230 a 240t tomu říkám neprodejné
Osobne nechapu lidi co koupi auto o kterym tady rok basnili a par mesicu nato ho chteji prodat, samo pokud neni padny duvod
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak vzhledem k tomu že pod 200 už se začínají dostávat podobně starý a vybavený Caravany a Zafiry (což jsou podstatně praktičtější auta) tak si fakt nedělej zbytečné iluze. V Česku byla vždycky nejvíc rozhodující velikost kufru, na image sere pes. ...a navíc, máš to pěkný, vymazlený tak si podobnejma myšlenkama nezasírej hlavu. Buď rád co máš a zbytečně nešpekuluj.
každý má jiný názor k věci,ale to je jedno
no Miloshi u GTC bych i tak zůstal v Ostravě se prodává pěkné OPC za dobrou cenu a než tuhle krásku na jaře překopávat na OPC line by bylo lepší koupit rovnou OPC ale to bych musel obě auta prodat
no Miloshi u GTC bych i tak zůstal v Ostravě se prodává pěkné OPC za dobrou cenu a než tuhle krásku na jaře překopávat na OPC line by bylo lepší koupit rovnou OPC ale to bych musel obě auta prodat
Tak tuhle causu budu pečlivě sledovat, jsem fakt zvědavej za kolik prodáš
nehodlám prodávat za každou cenu asi před cca 3 měsíci mi chlápek nabídl 250t což jsem odmítl,že to je srdeční záležitost takže 200t se mi zdá málo ještě,když srovnám ceny GTC na netu
Já osobně si myslím, že max tak 180tis a to ještě přeháním, co si budem povídat, jde to ukrutně dolu. A lidi jdou spíš po naftě, teda aspoň můj názor. A když benzín, tak max 1.6, a když zas budu chtít něco silnějšího, tak bych šel zas spíš do 2.0l.
Bylo to tady řečeno už hodněkrát, na výbavu se moc nekouká.
Mrkni třeba na tuhle:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8221033
a že tahle je fakt nádherná!
Já jsem svou Astru koupil před rokem za 235tis a ted bych byl rád, že bych dostal 150tis, hold realita je krutá.
Bylo to tady řečeno už hodněkrát, na výbavu se moc nekouká.
Mrkni třeba na tuhle:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8221033
a že tahle je fakt nádherná!
Já jsem svou Astru koupil před rokem za 235tis a ted bych byl rád, že bych dostal 150tis, hold realita je krutá.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
pěkná je ale úplně holá co se výbavy týče,prostě nemá nic a navíc ten obsah ... 1.8 je si myslím výborná volba co se týče výkonu a spotřeby,ale to by jsme se tady mohli hádat večně páč každý má na tuhle věc jiný názor a zkušenost