Naprogramovatelné funkce
Re: Naprogramovatelné funkce
takže oblhute, jde to
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
No bezva,budu muset navštívit RomanaK v dohledné době
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jak uz bylo receno v jinem vlakne, opravdu jde doprogramovat bez problemu blikani brzdovych svetel? Proste cim vic brzdim tim vic to blika, nejdulezitejsi asi pri vysokych rychlostech na dalnici.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No já to v autě mám a funguje to při takzvaném panickém brždění,tak uvádí výrobce.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
cize ked spanikaris a zabudnes brzdit
Jak se da zjistit ze to tam mam? je nejaky presny nazev? Pripadne kdyz nekdo pojede za mnou tak mi rekne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
len nech ide s dostatocnym odstupom lebo inac budes mat novy naraznik
vcera som chcel aktivovat automat.zamkynanie...a neslo mu to...alebo len kaslal nato..aktivoval mi palubny pocitac a denne svietenie...skoda to zamkynanie ma mrzi....ale veriim ze iba kaslal nato a nechcelo sa mu stym robit...doriesim casom..snad mi to pojde..(mozno to skutocne nejde v mojom pripade lebo sa tvaril ze sa nieco pokusa robit:x )
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Někde tu RomanK psal, že toto jde aktivovat jen u aut ze začátku výroby (2004,2005).
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
leda H*v*o, ja mam 2007 a aktivoval som si to, Midzi tiez ma po fejslifte a funguje mu to