Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
to není o typu fofrklacku, ale o tom co jím hýbe
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
Jezdíš jako babičkacorsaczek píše:Jako baba rozhodně nejezdím, první cesta normální jízda, kdy splyneš s provozem.
U druhý stačí aby ses podíval na fotku a uvidíš, že průměr 80 km/h mimo město rozhodně neni "jako baba". Nejdřív zkus použít mozek, než napíšeš takovou píčovinu
A že má diesel menší spotřebu? Wow, díky žes dal vědět, zase sem o něco chytřejší.
mě jen přišlo srandovní jak se tu s benzínama předháníte a uploadujete fotky s těma spotřebama, jinak nic proti.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Vy se tady hádáte
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
castecne souhlasim, ale obcas je treba ty pavouky vyhnathombre_71 píše:Tomu by prospělo větší rozšíření automatických převodovek. Znám pár divočáků, kteří si pořídili automata a dneska si jen tak nenuceně plují krajinou.
...včetně mě, i když já jsem tu "manuální fázi" opustil hned po autoškole
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh: Tak tak, nejlip na semaforech DSG to sice neni, ale stale je rychlejsi nez 95% ridicu s manualem
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Amen V zime s jeste lepsim efektem Nejlepe do kopce.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Samothe: Párádá měl jsi pravdu budu jezdit za mín...měl jsem tam i 6 a něco...Ale spis 6,9 l/100km ale paráda jen mi ted sviti kontrolka motoru.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
U mna spotreba celkom v pohode:
Mám astru skoro 2 mesiace a zatial mi to vychádza asi tak že ked jazdím doma-mesto+okresky tak 7,2 litru a ked som išiel medzi sviatkami do roboty do CZ tak 6,5 litru...jazda po dialnici s rýchlosťou od 120 do 140 Km/h
Mám astru skoro 2 mesiace a zatial mi to vychádza asi tak že ked jazdím doma-mesto+okresky tak 7,2 litru a ked som išiel medzi sviatkami do roboty do CZ tak 6,5 litru...jazda po dialnici s rýchlosťou od 120 do 140 Km/h
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW