Mlžení zadních světel
- skatanafas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlžení zadních světel
ja mam v kazde lampe 4cm hladinu vody...navic ted v zime jeste zamrzlou ...zitra uvazuju, ze necham rozmrznout v garazi ,vodu vyliju a pokusim se minimalne utesnit silikonem. Ma nekdo zkusenosti s demontovanim zadnich svetel? At vim do ceho jdu:)
Diky za rady
Diky za rady
Astra H Caravan 1,6 twinport 2006 LPG
- Reklama
Jednoduchý - vzadu v kufru jsou "dvířka" ke světlům, tam odšroubuješ 2 plastový šrouby - je to bez nářadí, čistá práce
No ja mam pocit ze bude potrebovat i krizovej sroubovak. Myslim ze jsem jej potreboval jak jsem menil zarovku vzadu. Ale nejsem si na 100 % jistej.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Silikon je na prd, ty svetla tam maji diru aby dejchaly a diky tomu se to mlzi rekl bych
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V tom případě vyvrtat malou dirku ještě dole na odtok zkondenzovaný vody
Na odmontování panelu se žárovkama od těla lampy je potřeba ještě šroubovák, pamatuješ si dobře
Na odmontování panelu se žárovkama od těla lampy je potřeba ještě šroubovák, pamatuješ si dobře
Aby se to nerosilo tak by tam muselo být vakuum,ale protože tam není a probíhají změny teplot vzduchu ve světle tak se to občas malinko zarosí asi každému.Ale jak tam někdo má 4 cm vody tak to se jedná určitě o netěsnost světel.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- skatanafas
- Kontaktovat uživatele:
odmontovano....vodu jsem vylil....vyrobil nove tesneni (takovy ten lepici "molitan"), protoze to stare bylo uz roztrhane...uvidime jak se to bude chovat dale.
Astra H Caravan 1,6 twinport 2006 LPG
Maximálně se to bude trochu mlžit. Taky jsem se podivil, že se mi mlží obě dvě světla stejně, ale nyní už to neřeším..skatanafas píše:odmontovano....vodu jsem vylil....vyrobil nove tesneni (takovy ten lepici "molitan"), protoze to stare bylo uz roztrhane...uvidime jak se to bude chovat dale.
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
Mne do svetla tieklo po hrane toho super tesnenia az k jednemu z hornych uchytov po ktorom to pekne stekalo do svetla, tak sa to vzdy z toho zahmlievalo. Dal som medzi svetlo (penu) a karoseriu tesnenie - kusok duse z bycikla a zatial je to v poriadku.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
toto som vyriesil,nastriekal som ich na cierno
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007