Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz

Vzkazy od adminů pro členy a naopak
Odpovědět
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz

Příspěvek od Oton » 29 led 2009, 22:51

Ty podložky už mají název fóra natištěnej!Já třeba vozím podložky a až bude nálepka tak si objednám nálepku!Podložky mám já a nálepky bude mít milosh až teda budou někdy v budoucnu. ;) :D

Reklama

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 30 led 2009, 15:25

tak bych vzal pár;)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 30 led 2009, 15:38

Samolepky musi poresit rychlyradim z astra g fora ja je nemam ani nevyrabim :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 30 led 2009, 15:44

juray--tady máš podrobnosti a pak mi napiš sz :arrow: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 9&start=20

Milosh-- Já vím že je nemáš a nevyrábíš!Jen jsem řekl že budou a že to asi vyřešíš s tím dotyčným ty!Nebo si to máme ošéfovat?? :D Nebo to bude rozesílat rychlyradim? No to je zatim jedno!Až budou tak budou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz - aktualizace

Příspěvek od Oton » 30 led 2009, 20:05

[color=#FF0000]Podložky pod SPZ s nápisem[/color][color=#FF0080] [b] https://www.Opel-Astra-H.cz [/b][/color]
[color=#FF0000]FOTO:[/color]
[attachment=0]DSC03715.JPG[/attachment]

:idea: [size=150][b][color=#0000FF]Podmínky klubového neziskového prodeje [/color][/b][/size] :idea:

:arrow: [color=#FF0000]Pladba přes účet:[/color]
Pošlete mi Soukromou zprávu,v které bude uvedena vaše adresa ,a že chcete podložky zaplatit předem přes účet!
Já vám obratem pošlu číslo mého bankovního účtu a jak obdržím vaší pladbu tak podložky obratem posílám!
Cena pladby přes účet:150kč (2xpodložka:90kč,poštovné:58kč,balné:2kč)

:arrow: [color=#FF0000]Osobní odběr:[/color]
Pošlete mi Soukromou zprávu,v které bude uvedeno vaše telefonní číslo ,a že chcete podložky odebrat osobně.
Já se vám co nejdříve ozvu a domluvíme se na dni,času a místě předání.(Pouze okolí Brna)
Cena při osobním odběru:90kč

[color=#0000FF]Balné :[/color] Pochopte že ta lepící páska taky není zadarmo ...:mrgreen: :mrgreen:
A Snad to ted pochopí každý jak to je s cenama a tak... ;)

Fazol

Příspěvek od Fazol » 01 dub 2009, 18:38

Zdarec!

dikes Otone za podlozky, uz jsou na aute a ted vsichni v Orlove vedi, ze existuje club Opel Astra H :)
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan

Mazety

Příspěvek od Mazety » 17 dub 2009, 13:47

Fazol píše:Zdarec!

dikes Otone za podlozky, uz jsou na aute a ted vsichni v Orlove vedi, ze existuje club Opel Astra H :)
má to i nevýhodu, páč by si můj servis přečetl jaký to jsou idijoti :lol: raději jsem tam dal chromovaný
EX Opel Astra H caravan

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 09 črc 2009, 00:02

[color=#FF0000]Podložky pod SPZ s nápisem[/color][color=#FF0080] [b] https://www.Opel-Astra-H.cz [/b][/color]
[color=#FF0000]FOTO:[/color]
[img]http://img231.imageshack.us/img231/8861/podloka.jpg[/img]

:idea: [size=150][b][color=#0000FF]Podmínky klubového neziskového prodeje [/color][/b][/size] :idea:

:arrow: [color=#FF0000]Pladba přes účet:[/color]
Pošlete mi Soukromou zprávu,v které bude uvedena vaše adresa ,a že chcete podložky zaplatit předem přes účet!
Já vám obratem pošlu číslo mého bankovního účtu a jak obdržím vaší pladbu tak podložky obratem posílám!
Cena pladby přes účet:150kč (2xpodložka:90kč,poštovné:58kč,balné:2kč)

:arrow: [color=#FF0000]Osobní odběr:[/color]
Pošlete mi Soukromou zprávu,v které bude uvedeno vaše telefonní číslo ,a že chcete podložky odebrat osobně.
Já se vám co nejdříve ozvu a domluvíme se na dni,času a místě předání.(Pouze okolí Brna)
Cena při osobním odběru:90kč

[color=#0000FF]Balné :[/color] Pochopte že ta lepící páska taky není zadarmo ...:mrgreen: :mrgreen:
A Snad to ted pochopí každý jak to je s cenama a tak... ;)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 10 srp 2009, 21:10

Myslim ze novi clenove o teto moznosti ani nevi tak jsem to dal jako "TUCNE TEMA" aby to bylo poradne videt, urcite je lepsi mit na podlozce adresu klubu nez podivny napis z autobazaru :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

emvee

Příspěvek od emvee » 11 srp 2009, 09:07

Já bych si klubovou podložku hned objednal, jenže mně se líbí ta s divným nápisem z autobazaru :D Ona je to totiž taková ta otevírací, která má dva "zámky" (dají se otevřít třeba korunou) a tudíž z toho ta SPZka hned tak nevypadne (na rozdíl od těchhle, kam se jen zacvakne...)
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

Odpovědět