LED diody v kufru
Re: LED diody v kufru
Když nemám roletu, mám velkej náklad, tedy sklopený sedačky a svítí mi lampička na stropě, takže to není až tak hrozný. Ale dobrá reakce, taky jsem tu možnost zvažoval, než jsem se rozhodnul
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak velkýho asi stejně nic za tmy nepovezu....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Proto tam chci ještě dodělat osvit jakoby zvrchu - už to tady někdo dělal ( led pásek ) Ale ten vrchní plast je nějaký zvlněný , zkoušel jsem tam ten můj pásek dát ale špatně tam držel a dělal vlny - blbě to vypadalo . Tak tam zkusím dát stropní lampičku ( jestli ji Vojta dohledá ) a do ní led sulfitku .dimi píše:A bez rolety bude tma ?....
A ten zadní osvit neoslňuje , protože z rolety ještě plandá to madlo - jak se za ni otvírá a ta to krásně kryje , takže je vidět jen světlo .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Pěkný řešení. S tím zvlněním máš recht. Ale nalepit se to dá dobrou oboustrnnou páskou. To co je na tom LED pásku je pro takové povrchy na prd.
no len pekne skusajte a vychytajte vsetky muchy, potom si to dam aj ja namontovat
Zdravim. Me to hlava asi nejak nebere. Kde najdu to tve club cars s tema fotkama. Dikydimi píše:Ted jsem dodělal osvětlení kufru, koukni na fotky v mém klub cars. Dal jsem na každou stranu pásek 35cm s ledkama a původní světlo odpojil. Krásně to nasvítí kufr do bílé barvy. Hodně světla a super efekt.
Astra H combi 1.3 CDTI (1248ccm/66kW/90HP)
Tal jsem se do toho dneska taky pustil. Dlouho jsem nosil v hlavě nápad jak to udělat aby neprudil žádnej konektor, kterej bych musel odpojovat (zanedlouho bych na něj zapomněl a uthnul bych ho ).
Umístění LED pásku jsem zvolil zespodu na roletu. DIMIho připomínka je správná, když roleta není - nesvítí, ale to je minimum případů nehledě na to, že mám v autě Flex organizér a na boky jsem to dát prostě nemohl, nebylo kam. A hlavně, otevřu kufr a nešajní mi to do očí .
Dal jsem ho po celé délce rolety a svýsledkem jsem spokojenej. Navíc nemusím nikde nic připojovat.
Způsob připojení je jednoduchej a zřejmej s fotek:
Umístění LED pásku jsem zvolil zespodu na roletu. DIMIho připomínka je správná, když roleta není - nesvítí, ale to je minimum případů nehledě na to, že mám v autě Flex organizér a na boky jsem to dát prostě nemohl, nebylo kam. A hlavně, otevřu kufr a nešajní mi to do očí .
Dal jsem ho po celé délce rolety a svýsledkem jsem spokojenej. Navíc nemusím nikde nic připojovat.
Způsob připojení je jednoduchej a zřejmej s fotek:
Naposledy upravil(a) pueblo dne 16 dub 2011, 14:44, celkem upraveno 1 x.
Já jen koukám. Tohle se snad jinde než v Česku nedá vidět, prostě to kutilství máme asi vrozené Přemek Podlaha by z tebe měl radost !