OPCOM - vase skusenosti
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPCOM - vase skusenosti
Pozri si oznacenie ABS a porovnaj s tabulkou.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Čučím na tabulku, ale jednotka 13 157 577 s identem GX, kterou mám v autě, tam není
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Bude to nieco medzi prvymi dvoma, ale prodpokladam, ze DDS ani TMPS nepodporuje, tak ako aj prve dve.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Je to tak. Info o dalších jednotkách je tady nebo v EPC.
to swabel: díky za vyčerpávající info!!!
A nesouvisi nejak verze ABS pumpy/ridici jednotky s moznosti vypnout tlacitkem SPORT ESP?
Nekterym lidem to nefunguje.
Ja mam na pumpe ident BL = ESP basic a tlacitkem SPORT ESP nevypnu
Nekterym lidem to nefunguje.
Ja mam na pumpe ident BL = ESP basic a tlacitkem SPORT ESP nevypnu
soliku já mám tu stejnou jako ty GX 13 157 577, tlačítkem SPORT ESP nejde vypnout, tobě to jde?
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
ESP mi vypnout jde, ale tlačítko je tam už od výroby. Možná na to má nějaký vliv i to, že na autě je podvozek IDS+ .
Já IDS+ nemám a vypnout mi jde. Tlačítko originál z výroby.
díky za informace, třeba pomůže tech2, budu muset někdy navštívit RomanaK
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004