OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Ahojky lidi. Tak jsem opcom připojil k autí a uložil si pár screenů.
Jeden s chybami, než jsem je smazal a druhý se vstřiky. Tu jednu chybu znám 050074 a tu druhou ne.
U těch vstřiků mne překvapil ten velký rozdíl mezi tím třetím a ostatními vstřiky. Je to ještě OK, nebo ne? Co s tím dělat?
Jeden s chybami, než jsem je smazal a druhý se vstřiky. Tu jednu chybu znám 050074 a tu druhou ne.
U těch vstřiků mne překvapil ten velký rozdíl mezi tím třetím a ostatními vstřiky. Je to ještě OK, nebo ne? Co s tím dělat?
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Enterteiment Head Unit ale nie je UHP, ak mys na mysli to! Alebo Ti UHP vobec nenajde? Na fotke ho nevidim.pueblo píše:No já bych blbnul, ale aby mi nezblblo auto
Taky mi OP-COM nekomunikuje s UHP, viz, foto. Co vám?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Máš pravdu, překlepl jsem se. Nekomunikuje mi s EHU
Ač nerad, musím se přiznat k pochybení, který ze mě dělá blbce
S EHU mi OP-COM nekomunikuje proto, že jsem měl vypnutý rádio . Prostě připojím OP-COM a vypnu větrák a rádio, aby nebyla velká spotřeba, protože tam většinou sedím dlouho. No, takže rádio nevypínat, jen kdyžtak ztlumit a EHU už si se mnou povídá
Nojo, zase zkušenost
S EHU mi OP-COM nekomunikuje proto, že jsem měl vypnutý rádio . Prostě připojím OP-COM a vypnu větrák a rádio, aby nebyla velká spotřeba, protože tam většinou sedím dlouho. No, takže rádio nevypínat, jen kdyžtak ztlumit a EHU už si se mnou povídá
Nojo, zase zkušenost
Nevíte někdo, kde se dá OP-COMem povolit DDS?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
A mas vsetko ostatne k DDS prichystane? Kabelaz, funkcne tlacidlo na stredovom panely, venilky so senzormi na sledovanie tlaku v pneu a pod?????
Naposledy upravil(a) swabel dne 19 lis 2010, 13:56, celkem upraveno 1 x.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
on chce DDS nie TMPS takze ziadne cidla ani kabelaz
Přesně, chci jen DDS, ale než budu shánět lištu, potřebuju se v OP_comu podívat, jestli mi to jde aktivovat, jestli to moje ABS/ESP jednotka umí.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Systém sledování tlaku vzduchu vpneumatikách (DDS = Systém detekce úniku vzduchu). Systém detekce úniku vzduchu nepretržite monitoruje otáky všech kol za jízdy. Pri poklesu tlaku vpneumatice se kolo zmenší aproto se otáèí rychleji než ostatní kola. Jestliže systém odhalí v otáčkách kol rozdíl, rozsvítí se črvená kontrolka.
Jasne, TMPS je ine, som sa sekol.
DDS sa programuje v ESP a BCM.
Jasne, TMPS je ine, som sa sekol.
DDS sa programuje v ESP a BCM.
Naposledy upravil(a) swabel dne 19 lis 2010, 14:20, celkem upraveno 2 x.