Hifi v Astre H
Re: Hifi v Astre H
Jo a GPS modul jsem koupil za par korun,protahl kabel krytem maly reprobedny nahore v palubce a gps prilepil na tvrdo vedle
- Reklama
By mě zajímalo jak někdo narve DVB-T do CID displeje . Ještě mě teda mrzí jak psal RomaneK že DVD90 nepřehrává klasické DVD
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=cdKr613fn4Y&feature=related
už není
- DeepThroat
Já bych řekl že tam bude externí tuner DVD-T a je připojený přes nějaký vstup co má rádio 90.Ale jinak je to bomba.
Tááák a ja to chci taky.
Tááák a ja to chci taky.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Musím sehnat pak někoho kdo mi to taky zapojí.DeepThroat píše:Já bych řekl že tam bude externí tuner DVD-T a je připojený přes nějaký vstup co má rádio 90.Ale jinak je to bomba.
Tááák a ja to chci taky.
už není
2 Treaty: a podařilo se Ti to nakonec plnohodnotně zapojit?
Mám do toho jít, nebo je to zbytečnost? Funguje Ti tam plnohodnotné Navi?
Mám do toho jít, nebo je to zbytečnost? Funguje Ti tam plnohodnotné Navi?
Hoj mám rádio CD 30 MP3 a nehrajou zadní repro. Nemám to někde zapnout bo nějaký fígl?
Urcite nejdřív koukni, jestli to nemáš vzadu jen stažený. Je to v settings - dej všechno na nulu a mělo by to být. Nevim teď přesně, jak se jmenuje ta položka co určuje balanc mezi předníma a zadníma repro.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Jestli je to tohle, tak by to mělo být k dispozici ve 2. kvartále. Podle fotek to ale vypadá trochu jinak...
Ale čo potom so stredovým displayom v Astre H, keď by tam toto niekto namontoval? Asi by slúžil len na palubák a ukazovateľe klimatizácie?
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1