UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
to je spis o sw co mas v mobilu, mrkni na tento clanek resil jsem neco podobneho, sice mas symbian ale je mozny ze to bude chodit taky
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Taky může být vadná jednotka UHP, Zkus to s jiným telefonem.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
-
- Kontaktovat uživatele:
narazil jsem na problém se seznamem volaných čísel v UHP a Nokia 5800 XpressMusic (OS Symbian). V telefonním seznamu se korektně zobrazují načtená jména, ale v seznamu volaných čísel jsou pouze telefonní čísla. Máte někdo s Nokia 5800 XpressMusic zkušenosti? Lze na telefonu nějak někde nastavit, aby se i v seznamu volaných čísel objevovaly jména a ne čísla (samo že jen u čísel uložených v telefonním seznamu)?
A druhá otázka pro aktivní uživatele UHP – vytáčím nějaké číslo a volaný účastník hovor odmítne. Jak mám zavěsit bez sahání na mobil? Když volaný účastník hovor odmítne, UHP stále nějakou dobu „volá“; po cca. 10 sekundách nakonec zavěsí. Když už volám, tak je v menu možnost zavěšení, ale při vytáčení tam to menu ještě není.
A druhá otázka pro aktivní uživatele UHP – vytáčím nějaké číslo a volaný účastník hovor odmítne. Jak mám zavěsit bez sahání na mobil? Když volaný účastník hovor odmítne, UHP stále nějakou dobu „volá“; po cca. 10 sekundách nakonec zavěsí. Když už volám, tak je v menu možnost zavěšení, ale při vytáčení tam to menu ještě není.
a tlačítkem na volantu ti to položit nejde?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
ne. Mačkal jsem a nic. Tobě jde stiskem tlačítka sluchátka na volantu zavěsit během vyzvánění, resp. během vyzvánění po odmítnutí hovoru?
mě to nevyzvání když to položim
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
skusal niekto ci sa da sparovat aj s os Bada od Samsungu?
Nemate nekdo prosim zkusenost s Android telefonem a spojenim s UHP? Mne se telefon pripojim ale po par sekundach se opet odpoji (asi podobnz problem jako na WinMobile telefonech a synchronizaci kontaktu...)-
Zafira 2006, 1.9 cdti 88kw, Brno
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
S Androidom skusenosti ja osobne nemam. V prvom rade si ale vsetci dajte aktualizovat posledny soft v UHP, bez toho s najnovsimi telefonmi len tazko cosi vymysliet.
K nokii symbian - v menu volanych cisel sa bohuzial stale budu objavovat len cisla a nie mena, neda sa s tym robit nic.
Odporucam kupit iPhone, ide naj zo vsetkych mobilov, co som mal
K nokii symbian - v menu volanych cisel sa bohuzial stale budu objavovat len cisla a nie mena, neda sa s tym robit nic.
Odporucam kupit iPhone, ide naj zo vsetkych mobilov, co som mal
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
neviem aku verziu uhp mam ja ale ja ked sparujem 5530 xm so symbianom tak vidim ze v telefonnom zozname mozem listovat abecedne,ale s malym problemom nenacita mi kontakty,ale fizicky(vyzualne)tam to rozdelenie je.este mam nokiu 6500 a nokiu 5310xm ci aky to je ..tak vyskusam tie.inak ani neviem kde mam mikrofon ale zvuk je kristalovy.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007