Opel Astra Caravan 1.9 (74kW)
Mam problém, svítí mi kontrolka emisí. Je to asi měsíc a půl, co jsem nemohl auto v -10 nastartovat (klasika ozýval se divný zvuk z čerpadla). Nechal jsem tedy auto stát a až polevily mrazy v pohodě jsem nastartoval. Je pravda, že auto používám málokdy (cca 1x týdně na 20 km). Teď o víkendu mi začala svítit kontrolka emisí. A svítí trvale po čas jízdy. Nevíte někdo čím to může být? Bude dobré zajet do servisu a jaké máte zkušenosti se servisem OPEL v Černokostelecké ulici v Praze 10?? Díky za odpověď. Milan
kontrolka emise
- Reklama
Re: kontrolka emise
Opel Astra Caravan 1,9 CDTI 110 kW
Ahoj, mám stený problém. Asi 14 dní jsem pociťoval malý tah auta při rozjezdu. Asi tak do 2000 ot. Pak zabere turbo a je to dobrý. Dnes se k tomu přidala rozsvícená kontrolka Emise výfukových plynů.
V servisce jsem četl, že se s tím má zajet hned do servisu. Doufám, že to není turbo nebo katalizator.
Pokud někdo víte, co to je, písněte prosím....
Honza
Ahoj, mám stený problém. Asi 14 dní jsem pociťoval malý tah auta při rozjezdu. Asi tak do 2000 ot. Pak zabere turbo a je to dobrý. Dnes se k tomu přidala rozsvícená kontrolka Emise výfukových plynů.
V servisce jsem četl, že se s tím má zajet hned do servisu. Doufám, že to není turbo nebo katalizator.
Pokud někdo víte, co to je, písněte prosím....
Honza
turbo ani katalyzátor ne, to bude DPF
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To je nějaký filtr ve výfuku? Dnes jsem byl v Oplu a řekli mi, že pokud nepůjde vyčistit elektronickou cestou, tak nový stojí 50 000,- Existuje nějaká alternativa? Neví někdo?
o dpf sou tady napsaný romány
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Už jsem dohledal. Děkuji.