Tak to by som im nedoporučovalJo a jak říká Kesi, když budou chtít, tak to ukradnou i s tchýní zamčenou v autě..
zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Já jo, i když oni by to asi rychle vrátili..
Hele kucí, já Vám nic nenutím. Už jen ta poleptaná okýnka WINem není zrovna magnet na zloděje. Moc lidí nechce jezdit s cizím WINem na skle a moc loupežníků myslím nechce měnit všechna skla.
A když tam bude skrytý spínač nejlépe bezdotykový, ... tak z těch Kotěhůlek pojedu s poničeným autem, když tam nic nebude, tak jdu pěšky...
A když tam bude skrytý spínač nejlépe bezdotykový, ... tak z těch Kotěhůlek pojedu s poničeným autem, když tam nic nebude, tak jdu pěšky...
když ho máš pojištěný tak je skoro lepší aby ti auto ukradli a policajti vůbec nenašli...
Až uvidíš kolik ti dá pojištovna za ukradené auto, tak budeš možná litovat té tisícovky, která by ti ho třeba zachránila. Jinak samozřejmě ukrást se dá všechno a nijak tomu 100% nezabráníš. Ale proč jim to aspon nezkomplikovat?
a kdo ten vypinac teda ma?
Me by zajimalo zda nekdo z vas zna cloveka kteremu ukradli astru potazmo opla, ja teda ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já, pod sedačkou spolujezdce, vzadu, napravo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no milouši já neznám ani nikoho kumu by ukradli jakýkoliv auto, nebo si aspoň teď nevzpomínám, jo akorát si pamatuju jak nám chtěli asi před 20 lety ukrást naší leštěnku škoda 105L a díky tajnými vypínači zůstala na svym místě
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz