TOMAHAWK / 1.8i-16v Caravan
-
Re: TOMAHAWK / 1.8i-16v Caravan
diky za uklidneni... je fakt ze jsem stal v kopci a zrovna jsem se rozjizdel, ale i tak se mi to nezdalo... no je dobry vedet ze to je u aster jak rikas "normalni"
...ale stejne to budu kontrolovat...
...ale stejne to budu kontrolovat...
- Reklama
není třeba měnit nádržku ani čidlo ale jak píše westler doplnit kapalinu cca centimetr nad rysku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
Tak jsem na zimu poridil pneu Continental contiwintercontact TS830 195/65 R15 (1270,-/kus) doufam ze budou dobre slouzit...
jeste musim sehnat nejaky opklice... aby to vypadalo trochu k svetu.. .
jeste musim sehnat nejaky opklice... aby to vypadalo trochu k svetu.. .
Taky tě tu vítám,caravánek moc pěknej a na ty kolesa mám slabost,ty jsou prostě super.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
-
dikes...
vypadaji dobre... jsem za ne rad... jsou na par mistech trosicku odreny, tak na jare je necham zrenovovat... teda kdyz budou prasule... cekame prcka, tak budem kupovat dulezitejsi veci
vypadaji dobre... jsem za ne rad... jsou na par mistech trosicku odreny, tak na jare je necham zrenovovat... teda kdyz budou prasule... cekame prcka, tak budem kupovat dulezitejsi veci
Jo kola se mi taky moc líbí Jestli budeš nějak renovovat, tak potom dej info čím a jak, taky bych potřeboval
-
tak se mi posledni dobou parkrat stalo, ze pri vypnuti motoru stale bezela vnitri ventilace. nedala se nejak vypnout. musel jsem znovu nastartovat a po dalsim vypnuti motoru uz bylo vse v poradku. nevite cim to muze byt???
-
Tak to byl regulator vnitrni ventilace pro automatickou klimatizaci... Novy stoji 5500,- ( FEBI), ale da se sehnat pouzitej do 1000,- ja dal 600,- za pouzitej ze zafiry ... zatim vse funkcni...
Hodně spokojenosti a mnoho šťastných KM. super motor
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
-
tak jsem dnes zjistoval v srba.cz, kde bylo vozidlo zakoupeno, zda mi dodaji kody z car passu. Kody mi zdarma dodaly, ale bez kodu k radiu. ten k vozidlu neni. Bylo mi receno, ze pry radio muselo byt dodane zvlast. Da se kod k radiu (cd30 mp3) nejak zjistit, nebo prekodovat???