Midziho prva Astra
Re: Midziho prva Astra
coskoro(do vianoc ak sa podari) pribudnu xenony a to bude este lepsie vypadat
- Reklama
Kolego, tak za kolik ted jezdis? Koukal jsem na mobile.de na naftaky s automatem a rozdil ve spotrebe ve meste proti automatu 1.8 je cca litr
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myslim ze teraz to je okolo 6,4 - 6,5 poobede pozriem kedze jazdi moja polovicka. Jazdi iba do prace a sem tam ideme niekde dalej. Ale do prace to ma cca 24km a vacsinou po obchvate a vacsinou nie je nejaka velka zapcha. Takze by som to skor prirovnal ku kombinovanej spotrebe. Ale cim dalej tym viac jazdi aj po meste ked potrebuje vybavovat nejake papiere. No zatial som velmi spokojny.
takze dnes som to pozeral a je to 6,8 a to je slusne cislo na to ze sa jazdi hlavne po meste
Midzi neparkuješ náhodou na Hannulovej ? už dlhší čas tu vidím na parkovisku u Ministerstva školstva čiernu Astru Caravan, (tuším som hodil raz za okno aj papierik Astra h .cz ) a dnes som išiel bližšie a na ŠPZ reklama toho autobazáru Malacky a keď som pozrel dnu cez okno , je to automat
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
ano som to ja, ale o papieriku neviem nic
Tak asi nie ..v okolí je tu asi 5 H Astier a keď som mal papierik tak som ho tam hodil teba som asi vynechal
tak sa niekedy zastav a pokecame
neni problém, pracujem práve v budove ku ktorej je priradené to parkovisko
tak to koli tebe nemam kde parkovat