Spotřeba s automatem
- Reklama
Re: Spotřeba s automatem
Hombre, keby som siel iba po normalnej ceste tak je este mensia , ale mne staci aj tato. Co som si ja vsimol tak najnizsia spotreba je pri zaradenej 6 a rychlosti cca 110km/h, teda podla budikov. Co je presne na okresky. Ale ked ides daleko tak nebudes predsa chodit po nich
Hele, já spotřebu prakticky neřeším, napsal jsem to spíš pro zajímavost. Cokoliv pod 8 litrů (tolik papkal Megane co jsem měl před Zafirou) beru jako super výsledek. Když se koukám na spritmonitor tak průměr pro Zafiru 1,9 CDTI 88 kW automat je 7,56 litru. Takže to su klidný, že doktore, že sme klidní
Naposledy upravil(a) hombre_71 dne 02 lis 2010, 17:58, celkem upraveno 1 x.
l s meganem benzinem automatem bych vubec 8L neresil a jen jezdil samozrejme pokud to neni spotreba mimo mesto to uz bych byl trosku neklidny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já to taky nikdá neřešil a jezdi a jezdil ...těch 8 to byl průměr zima, léto, dálnice, město...prostě furt. Ale je fakt že jsem to počítal asi dvakrát za tu dobu co jsem ho měl
No zase zafira je 2x takovy auto a kdyz zere kolem 7L tak to jde, ja jezdim jen mesto to bych byl na 9 jako fik ne-li na 10 a to uz pak muzu zustat u benalu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak já jezdím se Zafirou poměrně hodně po Brně a pokud jsou zácpy a že jsou dost často,tak se motám okolo 6,8,max jsem se dostal na 7,2,ale 9 nebo 10 to ani omylem.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
To asi jo, když se to sejde a nemám žádnou aspoň trošku delší trasu, jen "crcačky" tak je průměr klidně i k těm osmi, ale většinou to aspoň jednou "za nádrž" protáhnu někam trochu dál a to ten průměr hned srazí.
Kolego necpi sem prosim spotrebu s manualem na to je jine vlakno.
Tím si určitě nemyslel mě, automatového fanatika