LED diody v kufru
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: LED diody v kufru
Tu ještě nemám.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
tak chod este za vojtom a vojtom a odtrhni mu tu jeho
Chlapci a děvčata nový pokus o osvětlení kufru prosím o názory a děkuji.Ty diody nejsou na první pohled ani vidět ,světlo z hora osvítí dokonale celý kufr a je tam pásek dlouhý 66cm,původní světlo je zachovaný .Děkujem Dimimu za nápad !
když necháš zataženou roletu tak ti to kufr nenasviti. Ale jinak dobrý.
to máš sice pravdu ale vždycky až půjdeš do kufru tak si tu záclonku stějně odkreješ
Já jsem ještě mladej a do kufru se můžu i ohnout pod plachtu Musim se podívat až přijedeš a pak ti to zhodnotim. Původní myšlenka je stejně Otase, on se na to ptal a mě to trklo a nabudilo to řešit.
Tak to lezení do kufru se zataženou roletou nám všem ukážež a to zvu celý CLUB ,vždyť víš co ti na to řeknou záda, já jsem taky mladej ale ne línej
Ale no tak, kucí ! Neperte se.
Peryho nápad dát pásek nahoru je myslím fajn, protože to nepálí do gezichtu, jako ty na bocích. Aspoň v okamžiku, když se do kufru leze.
Jak to skutečně svítí v obou případech, je třeba nejlépe změřit. Myslím že pásek nahoře asi bude svítit méně, protože je dál od pracovní/srovnávací roviny a jak je obecně známo, tak osvětlenost klesá se čtvercem vzdálenosti. Zase ale může být lepší rovnoměrnost a index oslnění jsem už zmiňoval. Světlo je ale sviňa. Třeba se mi povede pučit luxmetr z práce a můžem to zkusit orientačně proměřit, co?
Jak to je, když už se člověk přehrabuje ve všech "nezbytnostech" co drahá vzala sebou na dovču a půl těla je v autí, to je druhá věc.
Buď bych nic neviděl protože mě oslňují pásky z boku, nebo protože si stíním svou maličkostí. Druhá možnost ale asi vykazuje větší potenciál něco skutečně najít. Akorát hold nezbyde, než párkrát vyložit trup z kufru, aby se dalo zhodnotit, zda průzkum vede k cíli.
Jsem zvědav, jak vypadá to Peryho osvětlení.
Peryho nápad dát pásek nahoru je myslím fajn, protože to nepálí do gezichtu, jako ty na bocích. Aspoň v okamžiku, když se do kufru leze.
Jak to skutečně svítí v obou případech, je třeba nejlépe změřit. Myslím že pásek nahoře asi bude svítit méně, protože je dál od pracovní/srovnávací roviny a jak je obecně známo, tak osvětlenost klesá se čtvercem vzdálenosti. Zase ale může být lepší rovnoměrnost a index oslnění jsem už zmiňoval. Světlo je ale sviňa. Třeba se mi povede pučit luxmetr z práce a můžem to zkusit orientačně proměřit, co?
Jak to je, když už se člověk přehrabuje ve všech "nezbytnostech" co drahá vzala sebou na dovču a půl těla je v autí, to je druhá věc.
Buď bych nic neviděl protože mě oslňují pásky z boku, nebo protože si stíním svou maličkostí. Druhá možnost ale asi vykazuje větší potenciál něco skutečně najít. Akorát hold nezbyde, než párkrát vyložit trup z kufru, aby se dalo zhodnotit, zda průzkum vede k cíli.
Jsem zvědav, jak vypadá to Peryho osvětlení.
ja se v kufru hrabu s čelovkou na hlavě teda pokud ji mám sebou
Tak už v kufru vidím taky, heč ! Po proměření obou způsobů (Dimiho boční a Peryho stropní) jsem si ověřil to co jsem tušil. Jedno překvápko se konalo: na stropě to svítí líp, ač je světelný zdroj dál od srovnávací roviny(dno kufru). Myslel jsem, že na bocích to bude svítit silněji a ač se to nezdá, ty pásky jsou hodně směrové a pod malým úhlem. Takže na bocích svítí jeden na druhý, ale dolů do kufru moc ne. Že to stropní řešení bude rovnoměrnější a nebude to oslňovat jsem čekal.
Jo a bacha pro ty, co nemaj jako já zadní el. centrum a tak jim svítí světýlko v kufru současně se světýlkem v interiéru ! Což jsem dosud netušil, protože to mám stále zadělané roletkou. Určitě to napětí sražte odporem! Kdo to neudělá, nechť si připraví rezervní pásek do foroty, poněvadž si ho bez odporu brzy odpraví přepětím. Je třeba si uvědomit, že situací, kdy se rozsvítí interiérová a s ní i kufrová žárovička + LED pásek je docela dost. Třeba otevření předních dveří, odemknutí a okamžitý start, krátké zastavení s nástupem či výstupem spolujezdce bez vypnutí motoru, ...
Ono se x-krát nic nestane a pak to prostě chcípne.
Kdo zadní el. centrum má, u toho to asi není tak kritické, protože tam se světýlko v kufru spíná jen při jeho otevření. Jindy ne, takže může být v poho jako Pery, který si ho tam ale dal.
Jo a bacha pro ty, co nemaj jako já zadní el. centrum a tak jim svítí světýlko v kufru současně se světýlkem v interiéru ! Což jsem dosud netušil, protože to mám stále zadělané roletkou. Určitě to napětí sražte odporem! Kdo to neudělá, nechť si připraví rezervní pásek do foroty, poněvadž si ho bez odporu brzy odpraví přepětím. Je třeba si uvědomit, že situací, kdy se rozsvítí interiérová a s ní i kufrová žárovička + LED pásek je docela dost. Třeba otevření předních dveří, odemknutí a okamžitý start, krátké zastavení s nástupem či výstupem spolujezdce bez vypnutí motoru, ...
Ono se x-krát nic nestane a pak to prostě chcípne.
Kdo zadní el. centrum má, u toho to asi není tak kritické, protože tam se světýlko v kufru spíná jen při jeho otevření. Jindy ne, takže může být v poho jako Pery, který si ho tam ale dal.