Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
Re: Astra Caravan, Cosmo, Sport :)
vyhřívaný sedačky + ostřik světel
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
asistent rozjezdu do kopce (moc fajn)
Krasavice, ať slouží a nezlobí
Upřímně poprvé vidím, že lze u Astry i takovou vychytávku, jako je výše uvedený asistent pro rozjezd .
Dá se to dodělat?
Krasavice, ať slouží a nezlobí
Upřímně poprvé vidím, že lze u Astry i takovou vychytávku, jako je výše uvedený asistent pro rozjezd .
Dá se to dodělat?
Kdyz mas automat tak to taky asistuje kdyz se rozjizdis do kopce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Osobně mi ten asistent nechybí. Co mám zkušenost z Octávky, tak mě spíš vadilo. U automatu je to o něčem jiném, hydraulický měnič vše zařídí
dnes udělány rozvody + vodni pumpa v originál Opel servise BS Auto Brno za 7 880,- Kč
dále jsem dneska měnil olej, takže astra si jenom vrní
PS: dle servismana mám hlučnější řemen a kladky co pohání posilovač a klimu (pokud se pletu tak sorry) a hlučnější kompresor klimy, takže mě tady čeká další výměna... ale zatím prý dobrý
dále jsem dneska měnil olej, takže astra si jenom vrní
PS: dle servismana mám hlučnější řemen a kladky co pohání posilovač a klimu (pokud se pletu tak sorry) a hlučnější kompresor klimy, takže mě tady čeká další výměna... ale zatím prý dobrý
Naposledy upravil(a) dogee dne 26 říj 2010, 23:13, celkem upraveno 1 x.
Dogee mna to čaká budúci týždeň,teda ak RomanK povrdí že môžem prísť inak by som skúsil to BS auto (musím využiť 1.11. že máme sviatok a ČR neni) no mám otážňzku, v BA môžme jazdiť po dialnici,ktorá vedie mestom bez známky, je to tak aj vČR?
prídem z domu po starej ceste cez Rajhrad a rád by som zišiel v brne z Viednskej na dialnicu a po kúsku zišiel na Komárov (Hněvovského), je to možné??
http://maps.google.cz/maps?f=q&hl=cs&ge ... rent=5,0,0
prídem z domu po starej ceste cez Rajhrad a rád by som zišiel v brne z Viednskej na dialnicu a po kúsku zišiel na Komárov (Hněvovského), je to možné??
http://maps.google.cz/maps?f=q&hl=cs&ge ... rent=5,0,0
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
mno D1 co vede přez Brno je bez poplatku, směr na Rajhrad přesně neznám ale řekl bych ře je taky bez poplatku nebo pojedeš jeden sjezd "na černo"
Dobre díky a ako je to v tom BS Auto? musím sa objednávať na týždňe dopredu ?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
to ne, já jsem se objednával asi 4 nebo 5 dní předem a to teď podle nich mají velkej nával kvůli přezouvání na zimu...
ked som siel na zraz do Lelekovic tak som znamku nepotreboval, kedze som sa n dialnicu pripojil az pred Brnom