Astra H web
Re: Astra H web
Tak mě napadlo Miloshi co sem hodit nějakej pěknej "favicon" Ta klasická ikona no nevím no ....
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Reklama
favicon vymyslim jak bude chvilka casu.
Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.opel-astra-h.cz/feed/
Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.opel-astra-h.cz/feed/
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Šup fšichni s fotkama do galerie
To je fakt, uz znam tu Otonovu Astricku snad ze vsech stran...
- DeepThroat
Už tam mám i svou ,ale asi čekám na schválení.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Nic nevidim asi jsi to pridal spatne, hodim sem postup vecer.DeepThroat píše:Už tam mám i svou ,ale asi čekám na schválení.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zmizel mi odsud avatar a když ho zadávám tak mi to píše že je to velky(chce to mezi 0-9kiB).Ale at upravuju jak upravuju obrázek na PC :Tak pod 9 Kib to nedostanu A nejsem jedinej koukám
Můj avatárek má pouhých 3827 bajtů (120x90) a taky se nezobrazíOton píše:Zmizel mi odsud avatar a když ho zadávám tak mi to píše že je to velky(chce to mezi 0-9kiB).Ale at upravuju jak upravuju obrázek na PC :Tak pod 9 Kib to nedostanu A nejsem jedinej koukám
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spravil jsem to!Měl jsem ho nahranej z imageshack a přestal se zobrazovat!Stačilo odstranit nýnější obrázek a znovu ho nahrát!Z počítače jsem nebyl vůbec schopnej ho tam dostat! Zmenšoval jsem obrázek tak dlouho ,než tam nebylo nic a stejně to bylo moc veliký
Nefunguje přidávání obrázku ze souboru na disku. Musel jsem ho nahrát z odkazu na webu