a to ti funguje jo? ještě sem neměl pod rukama astru v který by to šlo aktivovatsauce píše:Dnes jsem konečně sebral odvahu, připojil OP-COM a aktivoval jsem si automatické zamykání po rozjezdu
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Jo, funguje, položka je pro nastavení normálně přístupná. Při překročení 12 km/h se to zamkne. Přes Tech2 to nastavit nejde, přes OP-COM kupodivu ano.
Osobně si myslím, že tahle funkce je k dispozici ve všech jednotkách REC bez ohledu na rok výroby, akorát v softwaru Tech2 je to od určitého modelového roku z nějakého důvodu schválně zablokované, aby to na novějších autech nešlo nastavit... Na Vauxhall fóru dokonce píšou, že pokud si to nastavím přes OP-COM (respektive VAUX-COM ) a potom to připojím na Tech2, tak se tahle funkce zase automaticky zablokuje... Asi mysleli, pokud by se něco měnilo v konfiguraci REC - nevím, jak moc tomu věřit, ale zkoušet to nebudu, pokud to nebude nutné
Osobně si myslím, že tahle funkce je k dispozici ve všech jednotkách REC bez ohledu na rok výroby, akorát v softwaru Tech2 je to od určitého modelového roku z nějakého důvodu schválně zablokované, aby to na novějších autech nešlo nastavit... Na Vauxhall fóru dokonce píšou, že pokud si to nastavím přes OP-COM (respektive VAUX-COM ) a potom to připojím na Tech2, tak se tahle funkce zase automaticky zablokuje... Asi mysleli, pokud by se něco měnilo v konfiguraci REC - nevím, jak moc tomu věřit, ale zkoušet to nebudu, pokud to nebude nutné
Naposledy upravil(a) sauce dne 21 říj 2010, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Dnes som si konecne objednal zimne gumy Michelin Alpin 4 205/55 R16 91T za 96,6€ a buduci tyzden to mam doma a prezuvam
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přídávám k přezouvačům.... přezuto.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera přezuto a dneska umyto a naleštěno!
Dnes výměna všech filtrů + oleje, zítra bude přezouvání nakonec na Nokiany...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Taktiez som si dnes menil olej + vsetky filtre.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Dneska kompletní šolich interiéru a exteriéru, ale hlavně přezuto a navoskováno, zima může směle začít
Dnes jsem při jízdě po dálnici v rychlosti cca. 130 - 140 km cítil citelné vibrace ve volantu, stačilo ubrat a zmizelo to. Mám čerstvě přezuto, myslíte že si jen gumy musí sednout nebo to mám rovnou nechat převážit ? Při vyvažování jsem byl a podle toho co ukazovala vyvažovačka by to mělo být ok, tak fakt nevím