Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Právě jsem se vrátil z garáže, probíhalo velké pastování před zimou. Shaun se blejská jak psí kulky Zároveň jsem ale objevil jednu závadičku - zaklapovací kryt zámku v kufru zůstal nadobro otevřený. Všiml jsem si že na levé straně je odlomená tyčinka která tvoří pant a vyskočené pérko. Asi únava materiálu - každopádně mi to přišlo hodně fórový. Zajímalo by mě co všechno bude potřeba vymontovat když to budu chtít vyměnit
- Reklama
Tak dnes prezuto na zimni, cisty cas 35min Krasne pocasi mohlo by vydrzet aspon mesic jeste slunce a podobna ne-zima relativne.
Probehla i kontrola vozu pred zimou, za usetrene kilo co bych dal v autorizaku si zitra dam dobry obed, zkontroloval jsem toho vic nez "u adama".
A samozrejme jsem to umyl, kdyz uz mam ty plechy a poklice at je to videt
Probehla i kontrola vozu pred zimou, za usetrene kilo co bych dal v autorizaku si zitra dam dobry obed, zkontroloval jsem toho vic nez "u adama".
A samozrejme jsem to umyl, kdyz uz mam ty plechy a poklice at je to videt
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky jsem se pokusil přezout. Leč při dofukování objeven hřebík v kole, takže zítra nejprve pneuservis
Přezuto... U Gé vyměněny i ventilky (utíkaly mezi ráfkem a tou gumou) a obě auta vyvážené..
astřička je po STK a prošla na výbornou
Tak já už taky uvěřil že to ta zima jentak nevzdá...Dnes přezuto a možná nadlouho pořádně umyto
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Na přezutí jsem dneska moc línej, tak jsem byl jen vyvenčit filtr pevných částic.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Dnes jsem konečně sebral odvahu, připojil OP-COM a aktivoval jsem si automatické zamykání po rozjezdu
ja dnes len vymena vod v ostrekovacoch, aj ked to bolo skor len doliatie kedze vela letnej som uz nemal. Buduci tyzden toho bude podstatne viac.
Dnes nic ale zitra jedu do Prahy na vylet Uz na plechacich
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet