Rozvody 1,9CDTI/88kW
Re: Rozvody 1,9CDTI/88kW
No vzhledem k tomu, že plní normy VW Long Life, tak bych se ničeho nebál. Tam musí vydržet ještě víc než v Oplu.
- Reklama
Jaked som menil olej tiez nemali v Opli GM ,tak som ho nahradil tymto a som spokojny http://olejposta.sk/r_3540.html
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
Také ho používám, ale měním po 15000 km..
tak výměnu po 15.000 beru jako naprostou samozřejmost
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsem koukal spravne tak v servisce je napsano ze tento olej EDGE 5W-30 muzes v pohode nalit,normu splnuje.denny píše:Jenže EDGE 5W 30 neplní normy Opel.hombre_71 píše:V mém servisu dávají Castrol Edge 5W-30 a já jim to nevymlouval
Pakliže chceš použít EDGE,tak by měl být 0W 30.
Opel Astra OPC
vodní pumpa se mění s rozvody?
je lepsi kdyz ano.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak jsem právě mluvil se servisem BS Auto Brno (dealer Oplu) a vodní pumpu prý měnili jen jednou, že když neteče tak se nemění tak jsem z toho jelen...
nicméně maji nějakou akci na servis starších vozů, čím starší tím větší sleva, takže výměna rozvodů + práce (bez pumpy) mi řekli cenu do 5 500 Kč (jen pro info)
...proč origo servis nechce měnit vodní pumpy??
nicméně maji nějakou akci na servis starších vozů, čím starší tím větší sleva, takže výměna rozvodů + práce (bez pumpy) mi řekli cenu do 5 500 Kč (jen pro info)
...proč origo servis nechce měnit vodní pumpy??
Naposledy upravil(a) dogee dne 19 říj 2010, 13:38, celkem upraveno 3 x.
Při rozvodech bych nechal vodní pumpu vyměnit určitě ! Kdy už je lepší příležitost ji vyměnit ?
No ja na túto prácičku chystám tiež, u nás to fičí okolo 350 eur...aj cena od RomanaK bola podobná, takže to je asi aj s pumpou že? ..inak som si volal do jednoho servisu u nás a poslali ma do Oplu ,že to robiť nebudú tak si asi spravím výlet do Brna k Romanovi
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005