Quick Heat - dodatečná montáž
- Reklama
Re: Quick Heat - dodatečná montáž
Tak jsem zjišťoval na co příjde Webasto nebo ten Eber-cosi. Ptal jsem se na teplovzduch i teplovodní.
Tak je to finančně ještě horší než jsem si myslel.
Oba výrobci jsou cenově srovnatelný a ceny jsou 35t a výše za teplovodní a 27t za teplovzduch, který se ale musí nacpat někam do interiéru, udělat díra pro výfuk, dostat k němu naftu, ... no mazec. Já už byl nějak duševně připraven na těch 20-25t, ale tohle mě dostalo...
Sehnat výkonnější altík a QH s krytem za rozumný peníz, tak asi neváhám.
Tak je to finančně ještě horší než jsem si myslel.
Oba výrobci jsou cenově srovnatelný a ceny jsou 35t a výše za teplovodní a 27t za teplovzduch, který se ale musí nacpat někam do interiéru, udělat díra pro výfuk, dostat k němu naftu, ... no mazec. Já už byl nějak duševně připraven na těch 20-25t, ale tohle mě dostalo...
Sehnat výkonnější altík a QH s krytem za rozumný peníz, tak asi neváhám.
quick heat (již namontovaný od výroby) jsem si včera přivezl spolu s astrou z německa
včera ráno bylo kolem 4 stupňů a v autě teploučko do 2 minut (možná i rychleji, nestopoval jsem to)
včera ráno bylo kolem 4 stupňů a v autě teploučko do 2 minut (možná i rychleji, nestopoval jsem to)
Nemachruj
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
sorry
jenže ja mám z káry fakt radost
jenže ja mám z káry fakt radost
Tak si aspon do podpisu dej typ motoru at vime a klido pridej i bydliste on te nikdo neukousne a pokud budes chtit poradit lepe se pak doporuci nekdo z tveho okoli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo, jo QuickHeat se teď v chladných ránech opravdu osvědčuje. I věčně zmrzlá manželka si libovala a jela do práce jen tak v tričku. Jsem fakt rád že jsi ho ten Rakušák připlatil
tak moja v tricku zatial nechodi, ale ked bude vyhrievanie sedaciek tak ano