Opel Astra H Sedan A16XER
Re: Opel Astra H Sedan A16XER
Vojta nemá vkus, protože jinak by nikdy nekoupil žlutou Corsu Naštěstí má rozum a brzy jí prodal
- Reklama
Ta žlutá Corsa byla náhodou super mazlík !
Stříbrný auta byli kdysi dávno obrovskej hit a má je půlka národa,mě osobně se nelíbí a to tak,že vůbec.Ovšem Hombre je vyjímka,Shaun vypadá luxusně ;)A ta žlutá Corsa Dimi,mě se líbila,ale to už je samozřejmě věc názoru,každý ho máme jiný a tak to má být
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No tak stříbrná je volba z rozumu. První auto co jsem měl byl bílý Opel Kadett. Nádherně zářivá Cassablanca weis, ale byl furt jako prase , pak jsem koupil sříbrnýho Megana a zjistil že ho stačí umejt dvakrát za léto protože stříbrná se fakt moc nešpiní. A Shaun to byla volba "byla by Zafira, chceš ?" a asi bych ji vzal i kdyby měla barvu velbloudího trusu
Gratuluju Vojto auto super. Barva paráda, klasická červená je dobrá volba, stříbrný světla určitě ano, jak píšeš - na facelift se prostě hodí. Ať dobře slouží
mě se líbí i červená zafira a to že to bejvaj často socky je asi tim že je za příplatek 4000 a metla 13000
a na corsu mi nešahejte, ta byla krásná...až na ten motor
a na corsu mi nešahejte, ta byla krásná...až na ten motor
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
corsy jsou krásné mladá sousedka si teď koupila bílou třídveřovou corsu D
Áno bielka je super. Dodnes spomínam na biely Favorit. Po každom umytí bol ako nový Teraz mám čierne auto, predchádzajúce strieborné, ale nasledujúce bude určite biele. (červené len v prípade že by to bolo Ferrari)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan