Opel Astra H Sedan A16XER
- Reklama
Re: Opel Astra H Sedan A16XER
Sa nedivím že ju chváliš
Mohol si dať ešte foto kufra
Mohol si dať ešte foto kufra
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Jestli je stříbrná, tak nevim jestli ti jí dámvojta píše:neboj zejtra ti jí pro mě roman dádimi píše:Barva hezká na sedan. K sedanu se moc hodí. Černý světla jsou mnohem hezčí než stříbrný. Ale ten volant by chtěl ujednotit barvu krytek.
farba je dobra, ale tie svetla by som asi tiez dal chromove. Njprvsom sa divil preco si si nezobral lepsiu vybavu ale ty sam najlepsie vies ci sa ti to oplati dorobit si.
Sedany nejako nemusim, hlavne v mensich autach. Ale aspon si orginalny
Sedany nejako nemusim, hlavne v mensich autach. Ale aspon si orginalny
A v cem se lisi krome jineho narazniku a hnusnych chrom svetel?sauce píše: Přesně tak, podle mě dnes není moc chytrý si kupovat nový model hned po uvedení na trh...
Kromě vysoké ceny taky určitě nebude mít vychytaný všechny mouchy, což už Astra H doufám má
Nemrzelo by vás koupit si třeba nové háčko ještě před faceliftem? Pak byste se proklínali, že jste chvíli nepočkali...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sedany se mi nelíbí. Možná kdybych tam loupl 17"ky kola a snižil to o 4 cm
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
mylouši facelift většinou nespočívá jen v úpravě vzhledu, jde o celkový vylepšení...milosh píše:A v cem se lisi krome jineho narazniku a hnusnych chrom svetel?sauce píše: Přesně tak, podle mě dnes není moc chytrý si kupovat nový model hned po uvedení na trh...
Kromě vysoké ceny taky určitě nebude mít vychytaný všechny mouchy, což už Astra H doufám má
Nemrzelo by vás koupit si třeba nové háčko ještě před faceliftem? Pak byste se proklínali, že jste chvíli nepočkali...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ok tak jeste dalsi motory ale jinak mi teda zmeny neprijdou, asi naky FL hacko omrknu co jineho ma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Aky je rozdiel medzi Z16XER a A16XER?
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus