Schumakovo Háčko...
- Reklama
Re: Schumakovo Háčko...
no mimochodem ano, ale tam se parkuje i na horsich mistech... holt máme parkoviště pro cca 30aut, a panelák má 3 vchody a 12 pater... takze neni problem najit auto stát na trávě, na chodniku, misto poplenic... proste masakr, a tohle je celkem nejbezpecnejsi misto (jsem si teda myslel), protoze je vsude okolo dostatek mista... zacinam silne uvazovat o rezervaci mista... ale kua 900,-/měsíčně je celkem hukot.corsaczek píše:Lidi jsou prostě svině
Mmch, neparkuješ náááhodou v křižovatce
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
mimochodem se zatím nikdo neozval... a ani žádné červené auto jsem nenašel s odřeným bokem
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
- Astra - R@SAG
Tak to je masakl, přesně to je důvod, proč jsem se rozhodl svou Astru G s venku nevylepšovat žádnými spojlery a dopňky, protože lidě jsou bezohlední a taky bydlím na sídlišti. No držím palce ať oprava stojí co nejméně, ale předpokládám, že oprava by se mohla dostat na 7000Kč. Jinak ten co spůsobil nehodu, tak na autě asi moc škodu neměl, pokud se oprřel plastovým narazníkem, tak tam bude pouze ořřená povrchová úprava laku a trochu tvé stříbrné, kterou očidtí a nic nepoznáš. Jinak máš poslední dobou velkou smůlum prvně zrcátko, pak ukradená anténa, a teď tohle. Snad jsi si to vybral už na pár let dopředu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Někteří lidé jsou prostě hovada a s tím se bohužel nedá nic dělat,taky jsem po koupi Háčka přišel po třech týdnech u pošty k pěknému škrábanci a také tam zůstala červená barva,bacha na červená auta.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Dojdi si na svou pojišťovnu, kde máš své povinné ručení. Pokud je neznámý pachatel, škody uhradí Česká kancelář pojistitelů. Tak to chodí v případě, že někdo způsobí škodu a ujede.
Pokud jsi nevolal policii, tak ji zavolej.
Pokud jsi nevolal policii, tak ji zavolej.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
ČKP neuhradí nic. To by nedělala nic jiného, než by hradila z garančního fondu škrábance z parkovišť a to opravdu není jeho účelem. Pokud není viník, nemůže být žádné odškodnění ani z garančního fondu.
Lidi ani nevíte jak jsem rád že mám garáž, i když je to kousek od baráku. Situace na našich sídlištích je prostě děs, holt bolševik když to stavěl nepočítal s tím že se takhle vzmůžem a auto (nebo dvě) bude v každé famílii
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Není pravda, pokud by byl viník, tak nepotřebuješ garanční fond..... Nic za to nedá, když se zeptá....Atomas píše:ČKP neuhradí nic.Pokud není viník, nemůže být žádné odškodnění ani z garančního fondu.
A proto jde část z povinného ručení do garančních fondů.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici