Svíčky do Z16XEP
-
Re: Svíčky do Z16XEP
skuseny neradia tak ti skusim poradit ja ked to chces menit uz zajtra
zdemontujes plastovy kryt (ten s napisom ecotec) ja to robim tak ze ho posuniem zatlacim silou do prava
pod krytom najdes zapalovaciu listu, odpoj z nej konektor (kabel) na pravo a odsrubujes z nej 2x srub je tam Torx neviem presne aky 40, 35 ? a vytiahnes listu smerom hore (je nasadena na svieckach)
no a si pri svieckach ktore T-klucom na sviecky povolis a vysrubujes a vytiahnes vonku (v T-kluci je gumene tesnenie ktore svicku drzi aby si ju aj mohol vytiahnut hore)
az budes davat nove sviecky tak ich dotiahni len s citom netreba nejak extra silou, listu nasadis a zaistis ju 2x srubom torx a ten plastovy kryt (Ecotec) nasadzis z hora treba zatlacit a on zacvakne
na fotke mas motor bez sviecok
je to uplne jednoduche uvidis sam
a ake sviecky ides davat a ake si tam mal ? potom napis dik
maj sa Peter
zdemontujes plastovy kryt (ten s napisom ecotec) ja to robim tak ze ho posuniem zatlacim silou do prava
pod krytom najdes zapalovaciu listu, odpoj z nej konektor (kabel) na pravo a odsrubujes z nej 2x srub je tam Torx neviem presne aky 40, 35 ? a vytiahnes listu smerom hore (je nasadena na svieckach)
no a si pri svieckach ktore T-klucom na sviecky povolis a vysrubujes a vytiahnes vonku (v T-kluci je gumene tesnenie ktore svicku drzi aby si ju aj mohol vytiahnut hore)
az budes davat nove sviecky tak ich dotiahni len s citom netreba nejak extra silou, listu nasadis a zaistis ju 2x srubom torx a ten plastovy kryt (Ecotec) nasadzis z hora treba zatlacit a on zacvakne
na fotke mas motor bez sviecok
je to uplne jednoduche uvidis sam
a ake sviecky ides davat a ake si tam mal ? potom napis dik
maj sa Peter
- Reklama
Tak že svičky vyměněny byly tam GM 031 FQR8LEU2 Germany, ja jsem dal NGK a OK
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ahojte tak tedy jaky klic si mam poridit na ten Torx? 35 nebo 40? Diky za info.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Torx 40
Gola na svíčky 16mm
Zapalovací svíčka NGK ZFR5F-11 - od 136 Kč / kus
Gola na svíčky 16mm
Zapalovací svíčka NGK ZFR5F-11 - od 136 Kč / kus
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Ahoj jen se chci zeptat jsou stejné svíčky na motor 1.6 85kw jako na 1.6 77kw ? a po kolika km měnit ? Díky za odpověď
Já mám cekem dobré zkušenosti ze svíčkami co vyrábí Brisk jsou 4 elektrodové a mají výměnný interval 40 000 km i více. Jsou absolutně asi nejlevnější a dodávají je do všech zemí světa . Mám teď na nich nalítáno 20000 a nomproblem. Stačí si najít stránky Brisk a zadat typ vozidla.
NGK su celkom lacne a dlho vydrzia. Takze NGK.
Bosch vraj sviecky nema dobre -
Brisk.. cinske by som asi neriskoval
Astra H, 1,6 77kw, XEP
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nevim kde si prisel k tomu ze bosch nema dobry svicky..meky píše:NGK su celkom lacne a dlho vydrzia. Takze NGK.
Opel Astra OPC
Hlavně jak dlouho vydrží záleží na všem možném. Já mám v motoru NGK. cca před týdnem jsem měnil svíčky v Toyota yaris 1.0 3-válec, a svíčky na tom byli hodně špatně.A to jsem je vyměnil dřív než je předepsáno výrobcem.Dával jsem original od Densa.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..